مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها :

مقاله اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۲۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: اندازه کارایی مبتنی بر مولفه های به هم وابسته یک واحد تصمیم گیری در تحلیل پوششی داده ها
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه ریزی خطی
مقاله تحلیل پوششی داده ها
مقاله کارایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحلیل پوششی داده ها روشی برای اندازه گیری کارایی نسبی مجموعه ای از واحدهای تصمیم گیری متجانس می باشد. در بسیاری از کاربردهای این تکنیک واحدهای تحت ارزیابی، خود به مولفه های کوچکتری تقسیم می شوند که هر کدام ورودی هایی را جهت تولید خروجی هایی مصرف می کنند. در این مقاله تحلیل کارایی حالتی را در نظر می گیریم که مولفه ها به هم وابسته اند. از این جهت که قسمتی از خروجی های تولید شده توسط یک مولفه به عنوان ورودی برای مولفه بعدی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین هر مولفه دو دسته خروجی تولید می کند: دسته اول به طرف بیرون سیستم هدایت می شود و بخشی از خروجی های دسته دوم به عنوان ورودی برای مولفه بعدی مورد استفاده قرار می گیرند. فرض کنید خروجی دسته دوم یک بردار k بعدی باشد. می خواهیم از بین این بردار k تایی، یک بردار r تایی lr<k انتخاب و به عنوان ورودی برای مولفه بعدی مورد استفاده قرار دهیم. سوال این است کدام انتخاب کارایی کل واحد تصمیم گیری را حداکثر می کند. در این مقاله کارایی مولفه ای واحدهای تصمیم گیری با توجه به وابستگی مذکور ارایه خواهد شد. به کمک یک مساله برنامه ریزی خطی مختلط صفر- یک، اندازه کارایی کلی و کارایی مولفه های واحد در چنین وضعیتی محاسبه خواهد شد. نشان داده می شود اندازه کارایی کلی ترکیب محدبی از کارایی مولفه ها است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.