بررسی اثر درمانی گیاه زنگوله ای لوله باریک (.Onosm? stenosiphon Boiss) برسوختگی درجه دو در ناحیه پشت و بیضه موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر درمانی گیاه زنگوله ای لوله باریک (.Onosm? stenosiphon Boiss) برسوختگی درجه دو در ناحیه پشت و بیضه موش صحرایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر درمانی گیاه زنگوله ای لوله باریک (.Onosm? stenosiphon Boiss) برسوختگی درجه دو در ناحیه پشت و بیضه موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر درمانی گیاه زنگوله ای لوله باریک (.Onosm? stenosiphon Boiss) برسوختگی درجه دو در ناحیه پشت و بیضه موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر درمانی گیاه زنگوله ای لوله باریک (.Onosm? stenosiphon Boiss) برسوختگی درجه دو در ناحیه پشت و بیضه موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : داروهای گیاهی

تعداد صفحات :۸

مقدمه و هدف: گیاه Onosm stenosiphon Boiss. یا زنگوله ای لوله باریک از خانواده گاوزبان می باشد. در گذشته این گیاه برای درمان بریدگی های سطحی پوست مورد استفاده قرار می گرفته و تاکنون خواص درمانی این گیاه در کتب گیاهان دارویی ذکر نشده است. هدف از مطالعه حاضر، بررسی تاثیر پماد تهیه شده از این گیاه بر میزان به بود سطح زخم ناشی از سوختگی درجه دو در ناحیه پشت و نیز بیضه موش صحرایی می باشد.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی ۲۴ سر موش صحرایی نژاد ویستار به صورت تصادفی به ۳ گروه تجربی (۲۱ سر) و ۱ گروه شاهد (۳ سر) تقسیم شدند. سوختگی درجه دو به صورت یکنواخت درناحیه پشت در پهلوی راست و چپ و نیز پوست بیضه راست تمام موش ها ایجاد گردید. برای درمان زخم های ناشی از سوختگی در سه گروه تجربی، از پماد پودر گیاه مذکور استفاده شد. جهت بررسی تغییرات بافتی در به بود زخم ها، به ترتیب در روزهای ۷، ۱۴ و ۲۱ روز پس از سوختگی، هر بار تعداد ۷ سر موش از هر گروه انتخاب شده و پس از کشتن، از محل سوختگی طرف راست (تحت درمان با پماد) و طرف چپ (بدون استعمال پماد) و نیز بافت بیضه نمونه برداری و با روش هماتوکسلین – ا ئوزین رنگ آمیزی شدند. سپس نمونه ها با نمونه های تهیه شده از موش صحرایی شاهد به صورت کیفی از نظر میزان آسیب و به بود بافت در ناحیه پشت و تغییرات در بافت بیضه مقایسه گردیدند.نتایج و بحث: در هفته اول بعد از سوختگی تغییرات هیستوپاتولوژیک یکسان در اپی درم نمونه های پوست بدون مصرف پماد و در نمونه های پوست با مصرف پماد مشاهده شد ولی این تغییرات درهر دو گروه تقریبا یکسان بود. درهفته دوم، اپی درم تا حدودی ترمیم شده بود و در درم سطحی نیز التهاب نفوذ سلول های آماس تک هسته ای و فیبروز دیده شد. در هفته سوم، اپی درم به طور کامل بازسازی شد و التهاب در ناحیه درم پوست از بین رفته بود و فقط فیبروز ناحیه ای که قبلا نکروزه بود به چشم می خورد.توصیه کاربردی / صنعتی: در زمان مورد مطالعه سطح ترمیم و درصد التیام بافت سوخته شده در نمونه های تحت درمان با پماد گیاه زنگوله ای باریک و نمونه های شاهد هیچ تغییر معنی داری به دست نیامد. هم چنین، پماد مذکور هیچ نوع اثر سویی بر بافت بیضه و سلول های اسپرم آن نداشت.

کلید واژه: سوختگی درجه دو، پوست، بیضه، موش صحرایی (رت)، .Onosma stenosiphon Boiss

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.