کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد و بررسی بسته بندی های ضد میکروبی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

برای جلوگیری از فساد موادغذایی در اثر آلودگی های ثانویه در طی بسته بندی، توزیع و یا بعد از باز کردن از بسته بندی ضد میکروبی استفاده می شود . بدین ترتیب مدت رشد میکروارگانیسم ها افزایش می یابد و از رشد و تکثیر آنها جلوگیری می شود. مواد ضد میکروبی باید حتی الامکان اثر گسترده ای روی میکروارگانیسم ها داشته باشند و در دوز و مقدار معینی استفاده شوند که هم می توانند به عمق ماده غذایی برسند و اثر کنند و هم اثرات منفی روی مصرف کننده نداشته باشند. مواد ضد میکروبی فراوانی در بسته بندی های مواد غذایی استفاده می شوند که هریک از این مواد ویژگی ها و مکانیسم اثر خاص خود را دارند . استفاده از مواد ضد میکروبی در بسته بندی محصولات گوشتی بسیار مهم و موثرتر از روش اسپری کردن این مواد روی سطح گوشت و یا غوطه ور کردن گوشت در این مواد می باشد . چون مواد ضد میکروبی بتدریج در بسته بندی آزاد شده و به قسمت های مختلف گوشت از جمله عمق آن می رود و اثر خودش را می گذارد ولی در روش های قبل عمدتا فقط سطح گوشت ضد عفونی می شود .آنهیدریدها، الکل ها، باکتریوسین ها ، مقید کننده ها، آنزیم ها، اسیدهای ارگانیک و پلی ساکاریدها مثال هایی از مواد ضد میکروبی استفاده شده در بسته بندی مواد غذایی می باشند. مواد ضد میکروبی تجاری به فرم کنسانتره، عصاره ، اجزاء مخلوط شده و یا فیلم استفاده می شوند. در این تحقیق به بررسی فعالیت های انجام شده در زمینه ی پوشش های ضد میکروبی پرداخته شد در طی آن به بسته بندی های ضد میکروبی دانه انگور زرشک از طریق نانو درات نقره و تاثیر نانو کامپوزیت نقره و در اکسید تیتانیوم در بسته بندی خرما و همینطور پوشش های حاوی پروتیین اب پنیر در مهار رشد باکتری فیله قزل الا و موارد دیگر پرداخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.