بررسی رادیولوژیکی شیوع سنگ پالپی در تاج دندان بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی رفسنجان، سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رادیولوژیکی شیوع سنگ پالپی در تاج دندان بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی رفسنجان، سال ۱۳۸۷ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رادیولوژیکی شیوع سنگ پالپی در تاج دندان بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی رفسنجان، سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رادیولوژیکی شیوع سنگ پالپی در تاج دندان بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی رفسنجان، سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رادیولوژیکی شیوع سنگ پالپی در تاج دندان بیماران مراجعه کننده به دانشکده دندانپزشکی رفسنجان، سال ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: سنگ پالپی کانونی از کلسیفیکاسیون در پالپ دندانی است که عوامل اتیولوژیک موثر در تشکیل آن هنوز به طور کامل مشخص نشده است. طبق مطالعات انجام شده شیوع سنگ های پالپی در جوامع مختلف، بسیار متفاوت است. این مطالعه با هدف تعیین شیوع سنگ پالپی در شهرستان رفسنجان صورت گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-مقطعی، گرافی های بایت وینگ و یا پری اپیکال ۸۰۰ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی رفسنجان بررسی شد و با مشاهده توده رادیواپک در قسمت تاجی پالپ، این توده به عنوان سنگ پالپی ثبت گردید. یافته ها با استفاده از آزمون کای دو و تی تست تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: شیوع پالپ استون در بین ۸۰۰ بیمار به میزان ۲۰% برآورد شد که در گروه زنان %۱۸.۹ و در گروه مردان %۲۱.۷ بود و از نظر توزیع جنسی تفاوت آماری معنی داری نداشت. همچنین میزان شیوع پالپ استون با افزایش سن تفاوت معنی داری نشان داد (p<0.0001). میانگین سنی بیماران دارای پالپ استون ۹.۶۲±۳۱.۷ سال و افراد سالم ۸.۷۵±۲۸ سال بود، که اختلاف میانگین سنی بین دو گروه معنی دار گزارش شد (p<0.0001). سنگ پالپی در اولین مولر های دایمی بیشترین شیوع را داشت.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این تحقیق، سنگ های پالپی از شیوع نسبتا بالایی برخودارند که متناسب با سن افزایش می یابد. شیوع بالای این سنگ ها و وجود مکانیسم های مشترک احتمالی بین کلسیفیکاسیون پالپ و بیماری های دیگر می تواند زمینه ای برای طراحی مطالعات بیشتر باشد.

کلید واژه: پالپ دندان، کلسیفیکاسیون پالپ دندان، پرتونگاری دندان، شیوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.