فراوانی علایم ثبت شده در منابع هومیوپاتی در بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال ۱۳۸۷
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فراوانی علایم ثبت شده در منابع هومیوپاتی در بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فراوانی علایم ثبت شده در منابع هومیوپاتی در بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال ۱۳۸۷ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی علایم ثبت شده در منابع هومیوپاتی در بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فراوانی علایم ثبت شده در منابع هومیوپاتی در بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال ۱۳۸۷ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم
تعداد صفحات :۸
زمینه و هدف: طبق مطالعات انجام شده، ۵۰-۲۵% افرادی که به پزشکان عمومی مراجعه می کنند، دارای علایمی هستند که از لحاظ ارگانیک قابل توضیح نمی باشد، و اغلب پزشکان عمومی در اداره این بیماران با مشکل رو به رو می شوند. هومیوپاتی، یکی از روش های طب جایگزین است که در آن با توجه به این علایم، با انتخاب دارو سعی در درمان آن می شود. در این مطالعه به منظور توصیف وضعیت موجود، فراوانی تعدادی از این علایم در افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی بررسی گردید. روش بررسی: این مطالعه به صورت توصیفی-مقطعی در سال ۱۳۸۷ بر روی مراجعه کنندگان به تعدادی از درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام گرفت. پس از تهیه چک لیست از منابع هومیوپاتی با نظر کارشناسی، ۲۴۰ نفر به روش نمونه گیری آسان انتخاب و چک لیست مربوطه تکمیل گردید. داده ها با استفاده از آزمون مربع کای تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: در این مطالعه، %۶۵.۴ افراد زن و %۳۴.۶ آنها مرد بودند. %۷۵.۴ از افراد در گروه سنی بین ۴۰-۲۰ سال قرار داشتند. %۱.۷ از افراد بدون علامت، %۳۱.۳؛ ۵-۱ علامت، %۴۰.۸؛ ۱۰-۶ علامت داشتند. فراوانی علایم در زنان بیشتر از مردان گزارش شد(p<0.001) . %87.1 علایم متفرقه، %۸۱.۳ علایم ذهنی، %۸۰.۴ علایم گوارشی و %۷۲.۱ علایم مربوط به خواب بود. شایع ترین علامت در دسته ذهنی، هجوم افکار مزاحم، در دسته گوارشی، آبریزش دهان هنگام خواب، در دسته خواب، بیدار شدن مکرر در طول خواب و در دسته متفرقه، احساس تنگی نفس با بستن یقه لباس گزارش شد. در مجموع %۱۰.۹۷ از افراد با این علایم به پزشک مراجعه کرده بودند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی دارای علایمی هستند که با روش طبی رایج قابل توجیه نیست و با وجود زیادی آنها تعداد کمی به پزشک مراجعه می کنند. از نظر هومیوپاتی این علایم نشانه شروع اختلالات درونی است و می توان آن اختلال را درمان نمود. علاوه بر ضرورت تحقیق بیشتر درباره این علایم، لازم است مردم درباره اهمیت آنها آموزش ببینند. همچنین پزشکان باید از روش درمانی مناسب در درمان این بیماری استفاده کنند.
کلید واژه: هومیوپاتی، علایم طبی غیرقابل توجیه، تشخیص، اصفهان، ایران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.