بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۳
به منظور بررسی تاثیر مکمل ویتامین L) C اسکوربیک) بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی آزمایشی با استفاده از ۳۰۰ جوجه نر یکروزه گوشتی از سویه راس ۲۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. مکمل ویتامین C به مقادیر ۱۰۰۰ ppm و ۵۰۰ به دو صورت محلول در آب و همراه خوراک به همراه گروه شاهد (فاقد مکمل) ۵ تیمار این آزمایش بود. یک جیره متشکل از ذرت و سویا برای دوره های آغازین و رشد بر اساس توصیه های انجمن ملی تحقیقات تهیه شد. نتایج نشان داد که مصرف ۱۰۰۰ ppm و ۵۰۰ ویتامین در آب و مصرف ۱۰۰۰ ppm در خوراک باعث افزایش معنی دار (P<0.05) اضافه وزن روزانه در دوره آغازین شد. مصرف ۱۰۰۰ ppm ویتامین محلول در آب باعث افزایش اضافه وزن روزانه (۴۲-۲۲)، کاهش ضریب تبدیل غذایی و افزایش معنی دار وزن نهایی در ۴۲ روزگی شد (P<0.05). مصرف ۱۰۰۰ ppm ویتامین C بصورت محلول در آب باعث افزایش تکثیر لنفوسیت ها در میتوژن PHA در لنفوسیت خالص و خون کامل گردید. افزایش معنی دار (P<0.05) پاسخ های CBH در گروههای مصرف کننده ۵۰۰ و ۱۰۰۰ ppm ویتامین C بصورت محلول مشاهده شد. بررسی های ایمنی همورال نشان داد که مقادیر ۱۰۰۰ ppm و ۵۰۰ ویتامین C بصورت محلول در آب باعث افزایش تولید آنتی بادی بر علیه برونشیت و نیوکاسل بعد از ۶ و ۱۲ روز پس از واکسیناسیون گردید. ویتامین C اثر چندانی بر وزن اعضای لنفوئیدی نداشت و فقط مقدار ۵۰۰ ppm ویتامین C محلول باعث افزایش معنی دار (P<0.05) وزن بورس شد. نتایج این بررسی نشان داد که مصرف مکمل ویتامین C بصورت محلول در آب آشامیدنی سودمندتر از مصرف آن به همراه خوراک است و مصرف مکمل آن بصورت ۱۰۰۰ ppm و ۵۰۰ در آب آشامیدنی باعث بهبود عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک همورال و وابسته به سلول در جوجه های گوشتی می شود.
کلید واژه: عملکرد، ویتامین C، پاسخ های ایمنی، جوجه های گوشتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.