ارزیابی گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج ‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج ‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج ‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج ‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج ‌خروس بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

هدف از تحقیق حاضر، ارزیابی کیفیت پروتئین علوفه تازه و سیلو شده تاج‌ خروس (amaranth) بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) و ضرایب گوارش ‌پذیری آزمایشگاهی (برون ‌تنی) با روش تیلی و تری بود. میزان پروتئین خام و پروتئین حقیقی در علوفه تازه به ترتیب ۱۱۶ و ۷۰ گرم در کیلوگرم ماده خشک و مقادیر پروتئین محلول و بخش ‌های پروتئینی A، B1، B2، B3 و C نیز به ترتیب برابر ۴۱۱، ۳۹۵، ۱۶، ۳۴۹، ۱۵۸ و ۸۲ گرم در کیلوگرم پروتئین خام محاسبه گردید. گوارش ‌پذیری ماده خشک و آلی و ماده آلی قابل هضم در ماده خشک در علوفه تازه، به ترتیب برابر ۷۱۲، ۶۷۷ و ۵۸۶ گرم در کیلوگرم و میزان انرژی قابل سوخت و ساز ۹.۲ مگاژول در کیلوگرم ماده خشک بود. پس از سیلو کردن غلظت پروتئین خام، پروتئین محلول و بخش ‌های A و B1 افزایش و مقادیر پروتئین حقیقی و بخش ‌های B2، B3 و C کاهش یافت (P<0.05). ضریب گوارش ‌پذیری ماده خشک نیز به طور معنی ‌داری در علوفه سیلو شده پایین ‌تر از علوفه تازه بود (P<0.05). از سوی دیگر، افزودن ملاس به علوفه سیلو شده موجب کاهش غلظت پروتئین خام، پروتئین حقیقی و بخش‌ های B2، B3 وC ، و افزایش بخش ‌های پروتئینی A وB1 و ضرایب گوارش ‌پذیری گردید (P<0.05). با توجه به محتوای پروتئین خام متوسط و گوارش ‌پذیری مناسب، گیاه تاج ‌خروس قابلیت استفاده به عنوان علوفه برای تغذیه دام را داراست. سیلو کردن موجب کاهش گوارش ‌پذیری و کیفیت پروتئین شد. به هر حال، افزودن ملاس چغندرقند کیفیت تخمیر علوفه سیلو شده را بهبود بخشید.

کلید واژه: CNCPS، سیلو کردن، گوارش ‌پذیری، علوفه تاج‌ خروس، پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.