بررسی و تعیین سهم منابع تولید رسوب با بهره گیری از ردیاب های طبیعی خاک (بررسی موردی حوزه آبخیز ابوالفارس خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و تعیین سهم منابع تولید رسوب با بهره گیری از ردیاب های طبیعی خاک (بررسی موردی حوزه آبخیز ابوالفارس خوزستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و تعیین سهم منابع تولید رسوب با بهره گیری از ردیاب های طبیعی خاک (بررسی موردی حوزه آبخیز ابوالفارس خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تعیین سهم منابع تولید رسوب با بهره گیری از ردیاب های طبیعی خاک (بررسی موردی حوزه آبخیز ابوالفارس خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و تعیین سهم منابع تولید رسوب با بهره گیری از ردیاب های طبیعی خاک (بررسی موردی حوزه آبخیز ابوالفارس خوزستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

برای شناسایی و تعیین سهم و اهمیت منابع رسوب در یک حوضه روش های مختلفی وجود دارد. یکی از موثرترین و با ارزش ترین روش ها، انگشت نگاری رسوب یا فن منشایابی با بهره گیری از ردیاب ها می باشد. در این بررسی از روش یاد شده برای تعیین سهم منابع تولید رسوب در حوزه آبخیز ابوالفارس در استان خوزستان استفاده شده است. در مرحله اول از روش های آماری مقایسه میانگین ها و تحلیل تشخیص برای تعیین ردیاب هایی که به بهترین نحو انواع سازندهای زمین شناسی و کاربری های اراضی را از هم جدا می کنند، استفاده شد. از بین ۳۶ ردیاب اندازه گیری شده ۱۰ ردیاب شامل هشت عنصر N، Ni، In، Y، Ge، OC، Mn،Zn و دو ویژگی مغناطیسی XLF وXFD برای سازندهای زمین شناسی و ۳ ردیاب شامل دو عنصر Ge و Te و ویژگی مغناطیسی XLF برای کاربری های اراضی انتخاب شد. در مرحله بعد با کمینه کردن مدل ترکیبی چندمتغیره (مجموع مربعات باقی مانده) توسط روش های بهینه سازی، سهم هر منبع رسوب تعیین شد. براین پایه مشخص شد که بخش لهبری از سازند آغاجاری، سازند آغاجاری، رسوبات کواترنر، سازندهای گچساران- میشان، ایلام- سروک و پابده- گورپی به ترتیب با داشتن ۲۹.۳، ۲۳.۸، ۱۹.۳، ۱۱.۳، ۹.۳ و ۶.۹ درصد بیشترین تا کمترین سهم را در رسوب خروجی حوضه مورد بررسی دارند. همچنین نتایج تحقیق بیانگر این است که کاربری کشاورزی ۵۶.۳ درصد و کاربری مرتع ۴۳.۷ درصد در رسوب خروجی حوزه نقش دارند. میانگین خطای نسبی پایین (حدود ۳) و ضریب کارایی بالای مدل یاد شده (حدود ۰.۹) و همچنین همخوانی خوب نتایج با مشاهده های صحرایی نشان می دهد که روش منشایابی بهره گیری شده در این بررسی روشی ارزشمند برای تعیین سهم منابع تولید رسوب در حوزه های آبخیز می باشد.

کلید واژه: انگشت نگاری رسوب، منشایابی، ردیاب، تحلیل تشخیص، مدل ترکیبی چندمتغیره، ابوالفارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.