تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین رابطه زیرواحد های گلوتنین با وزن مولکولی بالا و کیفیت نانوایی در گندم نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

بطور کلی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا نقش کلیدی را در شکل و ساختار گلوتن بازی می کنند و ارتباط تنگاتنگی با کیفیت گندم دارند. تنوع در الگوهای باندی زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا، جهت بررسی کیفیت نانوایی ۸۰ رقم و لاین سنتتیک توسط الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید سدیم دودسیل سولفات ۱۰%، بررسی شد. ۲۶ترکیب زیرواحدی شامل ۱۵ آلل مختلف در بین این ارقام شناسایی شدند، که بیشترین فراوانی در مکان Glu-A1 مربوط به زیر واحد *۲(۴۱.۲۵%) و در مکان Glu-B1 مربوط به زیر واحد ۸+۷ (۴۵%) و در مکان Glu-D1 مربوط به زیر واحد ۱۰+۵ (۴۸.۷۵%) بود، همچنین زیر واحد ۱۲+***۲ که برای اولین بار از پاکستان گزارش شد، در ۷ لاین سنتتیک مشاهده شد. آزمون ارتفاع رسوب، جهت بررسی اثرمکان ژنی Glu1 روی کیفیت نانوایی انجام گرفت، نتایج نشان داد که آلل های *۲، ۱۰+۵ و ۱۸+۱۷ به ترتیب با فراوانی های ۴۱.۲۵، ۴۸.۷۵ و ۱۸.۷۵ درصد بیشترین تاثیر مثبت و آلل نول با فراوانی ۴۳.۷۵ درصد بیشترین تاثیر منفی را روی ارتفاع رسوب داشته و همبستگی معنی داری با ارتفاع رسوب داشتند. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که زیرواحدهای ۱۰+۵، ۱۸+۱۷ و ۸+۷، به ترتیب وارد مدل شده و در مجموع، ۳۱.۴% تغییرات در ارتفاع رسوب را توجیه می کنند.

کلید واژه: زیرواحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی بالا، گندم نان، آزمون ارتفاع رسوب، کیفیت نانوایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.