مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی :
مقاله تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در طب جنوب از صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۸ منتشر شده است.
نام: تخلیص پروتئین محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های کشنده طبیعی سیستم ایمنی از غضروف کوسه ماهی
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله غضروف کوسه ماهی
مقاله پروتئین
مقاله تخلیص
مقاله سلول های NK
مقاله ایمونوتراپی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه: از آن جا که در طب سنتی از غضروف کوسه ماهی جهت درمان سرطان و به خصوص انواع مرتبط با سیستم ایمنی استفاده می شد، این احتمال وجود داشت که موادی در غضروف موجود باشد که قادر به تحریک و تقویت عمومی سلول های ایمنی بدن باشند. لذا در این تحقیق با توجه به پاسخ سلول های کشنده طبیعی(NK) سیستم ایمنی به طیف وسیعی از آنتی ژن ها بدون نیاز به ایمونیزاسیون قبلی، از آن جهت تخلیص پروتئین موثره غضروف کوسه ماهی استفاده گردید.
مواد و روش ها: اثر تحریک کنندگی پروتئین های جدا شده از غضروف کوسه ماهی بر فعالیت سایتوتوکسیک سلول های NK از منشا لنفوسیت های خون محیطی انسانی، در شرایط محیط کشت مورد مطالعه قرار گرفت. پروتئین های غضروف کوسه ماهی توسط ستون کروماتوگرافی تعویض یون (DE-52) و روش اولترافیلتراسیون تخلیص گردید. تاثیر تحریک کنندگی فراکشن های به دست آمده بر فعالیت سایتوتوکسیکی سلول های NK فعال شده علیه سلول های لوکمیای میلوئیدی مزمن انسانی (K562) به روش آنزیماتیک لاکتات دهیدروژناز (LDH) سنجیده شد. جهت ارزیابی نتایج از آزمون آماری تی استودنت استفاده گردید.
یافته ها: بر اساس روند الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید نمونه های پروتئینی به دست آمده، بیشترین تاثیر سایتوتوکسیک مربوط به نمونه AR10 حاوی پروتئین به وزن مولکولی تقریبا ۱۴کیلودالتون بود.
نتیجه گیری: غضروف کوسه ماهی حاوی پروتئینی به وزن مولکولی تقریبا ۱۴ کیلودالتون با خواص محرک فعالیت سایتوتوکسیک سلول های NK سیستم ایمنی بدن است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.