مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم :

مقاله سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در طب جنوب از صفحه ۲۰۶ تا ۲۱۳ منتشر شده است.
نام: سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر و رابطه آن با میزان فریتین سرم
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم پای بی قرار
مقاله بیماران دیالیزی مزمن
مقاله فریتین
مقاله فقر آهن
مقاله نیتروژن اوره خون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: سندرم پای بی قرار (RLS) یک اختلال حسی-حرکتی است که ۸۳-۶ درصد از بیماران دیالیزی را گرفتار می سازد. افزایش اوره و کراتینین قبل از دیالیز و فقر آهن ناشی از نارسایی کلیه را از علل ایجاد بیماری نام برده اند. هدف این مطالعه، تعیین میزان این فقدان در این دسته از این بیماران و بررسی با فاکتور اوره احتمالی می باشد.
مواد و روش ها: تعداد ۱۳۰ بیمار دیالیزی در مراکز دیالیز استان بوشهر به صورت مقطعی مورد بررسی قرار گرفتند. برای تشخیص RLS از معیارهای گروه بین المللی RLSاستفاده شد. در کلیه بیماران طول دوره نارسایی کلیه، تعداد دفعات دیالیز در هفته، میزان اریتروپویتین دریافتی در هفته، میزان آهن مینرال دریافتی در روز، داروهای مصرفی، بیماری های همراه، نیتروژن اوره خون (BUN) قبل از دیالیز و میزان فریتین سرم تعیین گردید.
یافته ها: ۴۳ نفر از افراد مورد مطالعه به سندرم پای بی قرار مبتلا بودند (۳۳۱ درصد) که شامل ۱۸ زن (۴۱۹ درصد) و ۲۵ مرد (۵۸۱ درصد) بود. سابقه خانوادگی مثبت ارتباط معنی داری با سندرم پای بی قرار داشت (P<0.016) و افراد دارای این سابقه ۳۳۹ برابر سایر افراد (محدوده اطمینان ۱۲۵-۹۲۱) شانس ابتلا به سندرم پای بی قرار را دارا بودند. فاکتورهای سن، جنس، فریتین سرم، طول دوره نارسایی کلیه و نیتروژن اوره خون با ابتلا به سندرم پای بی قرار مرتبط نبودند.
نتیجه گیری: سندرم پای بی قرار در بیماران دیالیزی استان بوشهر یک اختلال شایع بود که با فریتین سرم رابطه ای نداشت و تنها سابقه خانوادگی مثبت به طور معنی داری بین بیماران با یا بدون سندرم متفاوت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.