مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴ :

مقاله بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در طب جنوب از صفحه ۲۲۵ تا ۲۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان مقاومت شیگلاهای جدا شده از کودکان مبتلا به اسهال شهر فسا تابستان ۸۴
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کودکان
مقاله کشت مدفوع
مقاله شیگلا
مقاله تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: شیگلوزیس یک کولیت التهابی عفونی حاد است که به علت عفونت با یکی از گونه های جنس شیگلا ایجاد می شود. تشخیص باکتری در تعداد زیادی از نمونه های مدفوع اسهالی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی در امر تشخیص و درمان مفید خواهد بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه، بررسی بر روی ۴۱۴ نمونه مدفوع اسهالی کودکان کمتر از ۸ سال که از آزمایشگاه های تشخیص طبی شهرستان فسا در فصل تابستان ۸۴ جمع آوری شده بودند، با استفاده از محیط کشت های انتقالی کری بلیر، براث گرم منفی و محیط کشت انتخابی هکتون انتریک آگار صورت گرفت. تست های تشخیصی بیوشیمیایی وسرولوژیک انجام شد و نهایتا تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی صورت گرفت.
یافته ها: از مجموع ۴۱۴ نمونه مدفوع، ۴۸ نمونه از نظر شیگلا مثبت شدند. شیگلا فلکسنری ۵۰ درصد، شیگلا سونئی ۳۱۲۵ درصد، شیگلا دیسانتری ۱۲۵ درصد و شیگلا بوئیدی ۶۲۵ درصد موارد بودند. که در مجموع ۱۱۵۹ درصد از کل را شامل می شدند. درصد مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک های مختلف؛ کوتریموکسازول ۸۱۷۵ درصد، تتراسایکلین ۶۸۷۵ درصد،آمپی سیلین ۳۷۵ درصد، کانامایسین ۳۷۵ درصد، سفالکسین ۱۸۷۵ درصد، کلرامفنیکل ۱۲۵ درصد، جنتامایسین ۱۲۵ درصد، آمیکاسین ۸۳۳ درصد، سفتریاکسون ۸۳۳ درصد، نالیدیکسیک اسید ۴۱۵ درصد، سفکسیم و سیپروفلوکساسین صفر درصد بودند.
نتیجه گیری: این تحقیق نشان می دهد که در درمان بیماران با آنتی بیوتیک های مختلف، توجه به درصد مقاومت باکتری در جمعیت که با زمان تغییر می کند ضروری است. در واقع درمان آنتی بیوتیکی غیر ضروری باعث مقاومت داروئی شده و می بایست جدا از آن پرهیز شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.