مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی :

مقاله بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله متیل جیوه
مقاله میزان مصرف غذا
مقاله نرخ رشد ویژه
مقاله فیل ماهی
مقاله دریای خزر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر در پاییز سال ۱۳۸۵ در کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری شهید مرجانی گرگان با هدف بررسی اثرات جیوه آلی بر فاکتورهای بیوانرژتیک (بقا، رشد، نرخ مصرف غذا، نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل خالص) فیل ماهی انجام پذیرفت. به این منظور بچه فیل ماهیان جوان با میانگین وزنی ۴±۸۶ گرم با چهار نوع جیره غذایی حاوی متیل جیوه در چهار گروه تیماری با چهار تکرار شامل: ۱- گروه شاهد با ۰۴/۰، ۲- گروه غلظت پایین با ۷۶۶/۰، ۳- گروه غلظت متوسط با ۸/۷، ۴- گروه غلظت بالا با ۲۲/۱۶ میلی گرم در کیلوگرم طی ۷۰ روز تحت تیمار قرار گرفتند. پس از ۴۲ روز کلیه بچه فیل ماهی های مربوط به گروه تیمار با غلظت بالای متیل جیوه تلف شدند. نتایج نشان داد که هیچ اختلاف معنی داری (p>0.05) در نرخ مصرف غذا بین گروه های تیماری طی ۷۰ روز وجود نداشت. هم چنین مقایسه نرخ رشد در طی ۳۵ روز اول بین بچه فیل ماهیان گروه تیمار با غلظت بالا و در طی ۳۵ روز دوم بین بچه فیل ماهیان گروه تیمار با غلظت متوسط با گروه شاهد کاهش معنی داری (p<0.05) را نشان داد. بررسی نرخ رشد ویژه نیز کاهش معنی داری (p<0.05) را بین گروه تیمار با غلظت بالا در طی ۳۵ روز اول و گروه تیمار با غلظت متوسط در طی ۳۵ روز دوم نسبت به گروه شاهد نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.