بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گونه هایی از سه جنس آویشن (Thyme) و دو اکوتیپ کاکوتی و گونه مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گونه هایی از سه جنس آویشن (Thyme) و دو اکوتیپ کاکوتی و گونه مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گونه هایی از سه جنس آویشن (Thyme) و دو اکوتیپ کاکوتی و گونه مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گونه هایی از سه جنس آویشن (Thyme) و دو اکوتیپ کاکوتی و گونه مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس گونه هایی از سه جنس آویشن (Thyme) و دو اکوتیپ کاکوتی و گونه مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: امروزه درمان طبیعی بیماری های با منشا میکروبی با استفاده از مواد دارای منشا گیاهی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.هدف: در پژوهش حاضر اثر ضد میکروبی اسانس های گونه های مختلف جنس آویشن (Thyme) شامل آویشن کوهی مازندران، آویشن شیراز، آویشن دنایی و نیز گیاهان کاکوتی شیراز، کاکوتی مازندران و مرزه بختیاری، بر روی باکتریهای اشریشیاکلی، سودوموناس آئروژینوزا، استرپتوکوکوس پیوژن، استافیلوکوکوس آرئوس و همچنین دو گونه از قارچ کاندیدا آلبیکنس مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت.روش: اسانس روغنی تمام نمونه ها بعد از خشک شدن گیاهان در سایه، به روش تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر جداسازی شد. بررسی اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی اسانس ها در غلظت های ۲۰%، ۱۰%، ۶/۶%، ۵% و ۴% در DMSO با روش دیسک بلانک بر باکتریها و قارچهای مذکور انجام گرفت.نتایج :حاصل از اندازه گیری قطر هاله عدم رشد در سه بار تکرار بر آزمایش نشان داد که حداقل غلظت بازدازنده (MIC) اسانس مرزه بختیاری بر روی باکتریها و قارچهای مورد آزمایش در مقایسه با اسانس دیگر گیاهان به طور معنی داری کمتر ( MICبا غلظت کمتر از یک درصد) می باشد. اسانس آویشن دنایی، آویشن شیراز و آویشن مازندران بیشترین اثرات را بر روی مهار رشد باکتریها و قارچها دارند که بسته به نوع اسانس و نوع باکتری یا قارچ، شدت اثرات متفاوت است. اسانس گیاهان کاکوتی مازندران و کاکوتی شیراز در مقایسه با سایر اسانس ها کمترین اثر را بر روی گونه های مختلف باکتریها و قارچهای مورد آزمایش نشان داد.نتیجه گیری: با توجه به اینکه اسانس مرزه بختیاری بیشترین اثر ضدمیکروبی را در بین دیگر اسانس های گیاهی مورد بررسی در این تحقیق داشت، استفاده از اسانس این گیاه می تواند به عنوان فرآورده ای آنتی سپتیک در درمان عفونت های باکتریایی و قارچی بر علیه این میکروارگانیسم به کار گرفته شود که این مساله نیازمند تحقیقات بیشتر می باشد.

کلید واژه: آویشن، مرزه بختیاری، کاکوتی، اثر آنتی باکتریایی، اثر ضد قارچی، اسانس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.