مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه :

مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۳۴ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیوی
مقاله پوسیدگی انباری
مقاله Penicillium italicum, P. digitatum, Mucor sp. Alternaria alternata, Botrytis cinerea

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کیوی یکی از محصولات باغی است که میوه آن می بایستی حداکثر ۴۸-۲۴ ساعت پس از برداشت به سردخانه انتقال داده شود. میوه کیوی نیز مانند بسیاری از محصولات باغی در زمان انبارداری در سردخانه به برخی از قارچ ها آلوده می شود و بیماری های انباری یکی از مشکلات عمده آن می باشد. طبق بررسی های به عمل آمده کپک خاکستری ناشی از Botrytis cinerea مهمترین بیماری انباری کیوی در دنیا می باشد. به منظور شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی پس از برداشت میوه هر هفته از انبارها و سردخانه های مختلف نمونه برداری شد و در آزمایشگاه باکشت نمونه ها روی محیط غذایی PDA عوامل بیماری زای زیرخالص سازی و با استفاده از کلیدهای معتبر شناسایی شدند.
Botrytis cinerea، Alternaria alternata، P. digitatum، Penicillium italicum و Mucor sp.
آزمون بیماریزایی قارچ های بوتریتیس، پنیسلیوم در دمای ۵ و ۲۰ درجه و آلترناریا در ۲۰ درجه سانتیگراد با سوسپانسیون اسپور مثبت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.