مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها :

مقاله مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فناوری آموزش (فناوری و آموزش) از صفحه ۳۱۵ تا ۳۲۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه روش های سنتی، نرم افزاری و ترکیبی در آموزش سیستم های باربر جانبی ساختمان ها
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سازه
مقاله بتن مسلح
مقاله قاب خمشی
مقاله دیوار برشی
مقاله ترک خوردگی
مقاله آموزش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سیستم های باربر جانبی ساختمان به چهار دسته تقسیم می شوند که عبارتند از قاب خمشی، دیوار برشی، بادبند، و مختلط (که ترکیبی از سه حالت فوق است). امروزه استفاده از سیستم های مختلط با قاب خمشی و دیوار برشی در سازه های بتن مسلح بلند رشد فزاینده ای یافته است و نحوه آموزش آن به مهندسان و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد اهمیت ویژه ای دارد. نکته مهم آن است که طبق استاندارد ۲۸۰۰ و آیین نامه آبا، موضوع تحلیل و طراحی این نوع سازه های مختلط قدری پیچیده شده و لازم است در محاسبه آنها از ممان اینرسی مقطع های ترک خورده استفاده شود. در این مقاله نحوه آموزش این سیستم ها به سه روش سنتی، نرم افزاری، و ترکیبی با یکدیگر مقایسه شده اند. نتیجه مطالعات آماری انجام شده بر روی نتایج تدریس با این سه روش آن است که استفاده از سیستم ترکیبی تئوریک و نرم افزاری در آموزش افراد برای تحلیل و طراحی سازه های مختلط موفق تر از دو روش دیگر است. تنها نکته منفی آموزش با این روش آن است که مدت زمان لازم برای آموزش نسبت به دو حالت قبل تا حدود دو برابر افزایش می یابد. البته با در اختیار قرار دادن بخشی از اطلاعات و مثال های حل شده به صورت جزوه آماده، این زمان کاهش می یابد و به حدود ۱۵ برابر روش های قبلی می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.