مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس :
مقاله بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۲۰ تا ۱۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه محصولات منتخب زراعی در شهرستان زرین دشت، استان فارس
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمه محصولات کشاورزی
مقاله ریسک تولید
مقاله تقاضای بیمه
مقاله زرین دشت
چکیده و خلاصهای از مقاله:
با توجه به اهمیتی که بیمه کشاورزی در جهت کاهش ریسک تولیدی زارعین دارد، شناسایی عوامل موثر در پذیرش بیمه از طرف زارعین و اعمال سیاست روی این متغیرها، با هدف افزایش تقاضای بیمه محصولات زراعی، بسیار حایز اهمیت خواهد بود. در این مطالعه، عوامل موثر بر پذیرش بیمه در مورد تولید محصولات زراعی منتخب گندم، جو و پنبه، در شهرستان زرین دشت، در سال زراعی ۸۶-۸۵ شناسایی گردید. از مدل لوجیت جهت تحلیل عوامل موثر بر تقاضا، استفاده شده و نگرش زارعین نسبت به بیمه مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج این مطالعه نشان داد که متغیرهای درآمد حاصل از کشت محصول و سن کشاورز در هر سه محصول معنی دار شده اند. متغیرهای آگاهی از اهداف بیمه و نوع مالکیت، از دیگر متغیرهای معنی دار بوده اند. همچنین، متغیر سن زارع در هر سه محصول دارای بیشترین کشش بوده و با توجه به آماره اثر نهایی، در کشت گندم و پنبه، متغیر آگاهی از اهداف بیمه و در کشت جو نیز متغیر سن بیشترین اثر را در پذیرش بیمه داشتند. در پایان توصیه هایی در جهت سیاست گزاری مناسب جهت افزایش اقبال زارعین به بیمه ارایه گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.