مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم :

مقاله اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۱۴۷ تا ۱۵۳ منتشر شده است.
نام: اثرات سطوح شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه سه جنس چمن پوآ، سینودون و لولیوم
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چمن
مقاله سطوح شوری
مقاله درصد جوانه زنی
مقاله سرعت جوانه زنی
مقاله پوآ
مقاله سینودون و لولیوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بیشتر نقاط ایران به دلیل شوری خاک، خشکی و دمای بالا، مشکلات زیادی در زمینه کاشت و استقرار چمن به چشم می خورد. از آنجاکه حساس ترین دوره رشد چمن در برابر شرایط تنش زای محیط دوره جوانه زنی و استقرار اولیه است بنابراین دو آزمایش یکی در شرایط آزمایشگاه در داخل پتری دیش به منظور بررسی اثر متقابل ۵ سطح شوری: آب مقطر (۰۰۱/۰) و آبیاری با شوری های ۱، ۲، ۳ و ۴ دسی زیمنس بر متر بر روی شاخص های درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و یکنواختی جوانه زنی به صورت فاکتوریل ۵×۳ در قالب طرح کامل تصادفی با ۴ تکرار و دیگری در سطح گلدان با ۶ سطح شوری: آب مقطر (۰۰۱/۰) و آبیاری با شوری های ۲، ۴ ، ۶ ، ۸ و ۱۰ دسی زیمنس بر متر به صورت فاکتوریل ۶×۳ در قالب یک طرح کامل تصادفی با ۳ تکرار بر روی شاخص های جوانه زنی (درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و یکنواختی جوانه زنی) و فاکتور های رشدی ( طول ساقه، وزن تر برگ و وزن خشک برگ) بر روی سه جنس Poa pratensis, Cynodon dactylon and Lolium prenne به اجرا درآمد. نتایج به دست آمده از آزمایش اول بیشترین درصد جوانه زنی را به ترتیب در لولیوم، چمن آفریقایی و پوآ نشان داد و بیشترین سرعت جوانه زنی در پوآ و سپس در چمن آفریقایی و لولیوم مشاهده شد. ولی در سطوح شوری ۱ تا ۴ دسی زیمنس بر متر تفاوت زیادی در درصد و سرعت جوانه زنی مشاهده نشد. اگرچه در سرعت جوانه زنی تا شوری ۴ دسی زیمنس بر متر بر خلاف آزمایش دوم سیر نسبتا نزولی مشاهده شد. در آزمایش دوم بیشترین وزن تر و وزن خشک برگ در چمن آفریقایی مشاهده و درصد جوانه زنی هم با افزایش شوری تا ۱۰ دسی زیمنس بر متر کاهش یافت به نحوی که تا ۶ دسی زیمنس بر متر تفاوت معنی دار نبوده و در دو سطح ۸ و ۱۰ دسی زیمنس بر متر تفاوت معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.