تاثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش گیاهی در مراتع کوهستانی زاگرس مرکزی (مطالعه موردی: مراتع گردنه اسدآباد استان همدان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش گیاهی در مراتع کوهستانی زاگرس مرکزی (مطالعه موردی: مراتع گردنه اسدآباد استان همدان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش گیاهی در مراتع کوهستانی زاگرس مرکزی (مطالعه موردی: مراتع گردنه اسدآباد استان همدان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش گیاهی در مراتع کوهستانی زاگرس مرکزی (مطالعه موردی: مراتع گردنه اسدآباد استان همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر آتش سوزی بر تغییرات پوشش گیاهی در مراتع کوهستانی زاگرس مرکزی (مطالعه موردی: مراتع گردنه اسدآباد استان همدان) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع
تعداد صفحات :۱۶
هدف از این تحقیق بررسی تغییرات پوشش گیاهی و روند توالی در مراتع کوهستانی زاگرس تحت تاثیر آتش سوزی است. آتش سوزی در تابستان سال ۱۳۸۳ انجام شد و ویژگی های پوشش گیاهی بعد از آتش سوزی شروع و به مدت ۵ سال و هر سال در اوایل خرداد ماه اندازه گیری شد. در مجموع ۶ منطقه آتش سوزی و ۶ منطقه شاهد در کنار آنها انتخاب شد. تیپ بندی به روش فیزیونومیک– فلورستیک، نمونه برداری پوشش گیاهی به روش سیستماتیک- تصادفی، اندازه پلات به روش سطح حداقل و تعداد پلات به روش آماری تعیین شد. در هر یک از سایت های شاهد و آتش سوزی شده ۴ ترانسکت ۵۰ متری (در راستای شیب و عمود بر شیب) مشخص شد و در امتداد هر ترانسکت نیز ۵ پلات مستقر شد. ویژگی هایی از پوشش گیاهی که بررسی شدند عبارتند از: تولید علوفه، تنوع گونه ای، تراکم و درصد پوشش گندمیان چندساله و بوته ای ها، درصد پوشش گندمیان یکساله، درصد پوشش لاشبرگ و خاک لخت. تولید به روش قطع و توزین، تنوع به روش شانون- واینر (با استفاده از درصد پوشش) و سایر ویژگی ها به روش ترانسکت و پلات گذاری اندازه گیری شدند. برای مقایسه سال به سال میانگین صفات اندازه گیری شده دو منطقه و بررسی به وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار بین آنها از آزمون تی و برای مقایسه سال های مختلف در هر منطقه به طور جداگانه، از تجزیه واریانس یکطرفه و آزمون دانکن استفاده شد. نتایج نشان داد که در اثر آتش سوزی تولید علوفه، درصد پوشش و تراکم گندمیان چندساله و درصد خاک لخت به طور معنی دار افزایش یافت و تراکم و درصد پوشش بوته ای ها و گندمیان یکساله و درصد پوشش لاشبرگ کاهش معنی دار داشت. تنوع گونه ای نیز در سال های اولیه پس از آتش سوزی کاهش و در سال های پایانی مطالعه روند افزایشی معنی دار داشت.
کلید واژه: آتش سوزی، پوشش گیاهی، مراتع کوهستانی، زاگرس، ایران
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.