بررسی و مطالعه میزان چسبندگی پوشش فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده بر روی فولاد ۱.۱۲۴۸ به دو روش پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مطالعه میزان چسبندگی پوشش فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده بر روی فولاد ۱.۱۲۴۸ به دو روش پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مطالعه میزان چسبندگی پوشش فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده بر روی فولاد ۱.۱۲۴۸ به دو روش پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مطالعه میزان چسبندگی پوشش فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده بر روی فولاد ۱.۱۲۴۸ به دو روش پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مطالعه میزان چسبندگی پوشش فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده بر روی فولاد ۱.۱۲۴۸ به دو روش پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)

تعداد صفحات :۱۰

در این پژوهش میزان استحکام چسبندگی پوشش های فولاد زنگ نزن ۳۱۶L ایجاد شده به روش های پاشش شعله ای و الکترواسپارک (ESD) بر روی سطح فولاد ۱.۱۲۴۸ مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. پس از پوشش دادن نمونه های متعدد توسط دو روش یاد شده برای اندازه گیری استحکام چسبندگی از آزمون استحکام چسبندگی به شماره استاندارد ASTM C 633-01 و آزمون خمش به شماره استاندارد ASTM B 489-85 استفاده گردید. همچنین به منظور ارزیابی تغییرات ایجاد شده در پوشش های پاشش شعله ای و الکترواسپارک از دستگاه پراش پرتو ایکس (XRD) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) استفاده گردید. نتایج به دست آمده نشان می دهد که استحکام چسبندگی پوشش های ایجاد شده توسط روش الکترواسپارک بسیار بالاتر از استحکام چسبندگی پوشش های پاشش شعله ای است. بالا بودن استحکام چسبندگی پوشش های الکترواسپارک به علت ذوب و یکپارچه شدن پوشش به زیر لایه، نفوذ عناصر آلیاژی بین زیر لایه- پوشش و ایجاد ساختاری بدون جدایش در فصل مشترک است. در حالی که در پوشش های حاصل از پاشش شعله ای عواملی نظیر ذرات ذوب جزیی شده، فازهای اکسیدی و تخلخل، باعث کاهش استحکام چسبندگی پوشش شده است.

کلید واژه: پاشش شعله ای، الکترواسپارک (ESD)، استحکام چسبندگی پوشش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.