مطالعه اثرات &#۹۴۵ توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات &#۹۴۵ توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات &#۹۴۵ توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات &#۹۴۵ توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات &#۹۴۵ توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: بلوغ اووسیت در محیط(IVM) in vitro راه تازه ای برای کاهش هزینه و تقلیل اثرات جانبی تحریکات گنادوتروپین برای لقاح در محیط (IVF) in vitro است. برای ارزیابی بهتر ماهیت و اثرات هورمون های مختلف و پارامترهای مهم روی رشد و حفظ اووسیت ها در محیط in vitro، مطالعه حاضر انجام شد. هدف از انجام این پژوهش مطالعه اثرات a توکوفرول و هورمون محرک فولیکولی روی بلوغ فولیکول های پره آنترال موش های نابالغ و اووسیت محصور در آن بود.روش کار: برای انجام آزمایش، فولیکول های پره آنترال سالم از تخمدان های موش های ماده ۶ هفته ای جدا و در محیط in vitro کشت داده شدند. فولیکول های پره آنترال در طول دوره ۶ روزه کشت در حضور غلظتهای ۵، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۱۰۰، ۱۸۰،۱۴۰ و ۲۲۰mIU/ml از FSH و غلظت های ۲۰، ۴۰، ۸۰، ۲۴۰، ۳۰۰ و ۴۰۰nmol/ml از a توکوفرول (ویتامین E) قرار گرفتند. فولیکول ها داخل انکوباتور با درجه حرارت ۳۷oC، رطوبت %۹۲ و CO2 برابر %۵ در هوا قرار گرفتند. اثرات مواد مختلف روی بلوغ اووسیت، گسیختگی وزیکول ژرمینال، تغییر قطر فولیکولها و میزان ماندگاری آنها مورد بررسی قرار گرفت. نوع مطالعه تحقیقی بود و آنالیز های آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون ANOVA یکطرفه انجام گرفت.یافته ها: در غلظت ۱۰۰IU/1 FSH افزایش قابل توجهی در قطر فولیکولی (۱۹۰±۵mm)، میزان زیست پذیری (%۹۱±۴)، (%۸۱±۳) GVBD و بلوغ اووسیت (%۵۹±۶) مشاهده شد. a توکوفرول بقا فولیکولی را افزایش داد اما روی قطر، GVBD و میزان بلوغ اووسیت اثری نداشت. در حالیکه محیط حاوی ترکیب a توکوفرول و FSH افزایش قابل توجهی در تمام پارامترها شامل قطر فولیکولی (۲۱۰±۵mm)، میزان زیست پذیری (%۹۵±۳)، (%۹۳±۳) GVBD و بلوغ اووسیت (%۷۶±۵) نشان داد.نتیجه گیری:FSH ویتامین E هر یک به تنهایی میزان بلوغ فولیکول و اووسیت داخل آن را افزایش می دهند اما ترکیب آنها تاثیر قابل توجه تری روی سرعت رشد فولیکول ها و اووسیت محصور در آن دارد.

کلید واژه: هورمون محرک فولیکولی، ویتامین E، فولیکول های پره آنترال، اووسیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.