مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹ :

مقاله ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در فناوری آموزش (فناوری و آموزش) از صفحه ۱۵۱ تا ۱۵۹ منتشر شده است.
نام: ارزیابی نرخ بهسازی سیلیسیم یوتکتیک با تکنیک آنالیز حرارتی در آلیاژ آلومینیم ۳۱۹
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهسازی سیلیسیم یوتکتیک
مقاله آنالیز حرارتی
مقاله آلیاژ آلومینیم ۳۱۹

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در آلیاژ های ریختگی آلومینیم – سیلیسیم فازهای سیلیسیم یوتکتیک به صورت تیغه های خشن و سوزنی شکل تشکیل می شوند که این نوع مورفولوژی موجب افت شدید خواص مکانیکی قطعات می گردد. لذا از عملیات بهسازی جهت تبدیل این گونه فازها به حالت رشته ای و کروی استفاده می شود. دراین تحقیق جهت بهسازی ساختار آلیاژ ۳۱۹ از آمیژانAl-10Sr استفاده شد و با استفاده از ابزار دقیق و پیشرفته آنالیز حرارتی، منحنی های سرد شدن و مشتق اول متناظر آنها برای نمونه های حاوی مقادیر مختلف استرانسیم ترسیم و از بررسی اطلاعات حاصل از آنها دماهای جوانه زنی (TN,Si) و رشد (TG,Si) سیلیسیم یوتکتیک تعیین شد. نتایج نشان داد که با افزایش عنصر استرانسیم دماهای جوانه زنی (TN,Si) و رشد (TG,Si) یوتکتیک کاهش می یابد. تغییرات افت دمای رشد یوتکتیک نسبت به حالت بهسازی نشده که با پارامتر (DTEGAl-Si) بیان گردید به عنوان بهترین پارامتر برای کنترل بهسازی معرفی شد. با کاهش درحالت بهسازی شده، افزایش یافته و پس از محدوده%(۰۰۱۲-۰۰۱۶) wtSr کاهش می یابد. نتایج حاصله نشان می دهد که از آنالیز حرارتی می توان به عنوان یک ابزار دقیق و سریع در خط تولید قطعات آلومینیمی برای اندازه گیری بهسازی سیلیسیم یوتکتیک استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.