میکرو فاسیس ها و محیط رسوبی نهشته های کربونیفر در برش اسدآباد – ناحیه رامشه جنوب شرق شهرضا – جنوب غرب ایران مرکزی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میکرو فاسیس ها و محیط رسوبی نهشته های کربونیفر در برش اسدآباد – ناحیه رامشه جنوب شرق شهرضا – جنوب غرب ایران مرکزی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میکرو فاسیس ها و محیط رسوبی نهشته های کربونیفر در برش اسدآباد – ناحیه رامشه جنوب شرق شهرضا – جنوب غرب ایران مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میکرو فاسیس ها و محیط رسوبی نهشته های کربونیفر در برش اسدآباد – ناحیه رامشه جنوب شرق شهرضا – جنوب غرب ایران مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میکرو فاسیس ها و محیط رسوبی نهشته های کربونیفر در برش اسدآباد – ناحیه رامشه جنوب شرق شهرضا – جنوب غرب ایران مرکزی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان

تعداد صفحات :۲۵

رسوبات کربونیفر در برش مورد مطالعه، در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق شهرستان شهرضا ۱۱۵) کیلومتری جنوب شرق اصفهان) و ۲۵ کیلومتری جنوب غرب شهر رامشه در مجاورت روستای اسدآباد واقع است. این منطقه بخشی از کمربند شهرضا – همبست – آباده بوده که بین کمربند متامورفیک اقلید و فرورفتگی گاوخونی قرار دارد. این سنگ ها با ضخامت ۶۲۰ متر عمدتا از آهک، دولومیتی آهک، شیل، ماسه سنگ، آهک ماسه ای و آهک اوولیتی تشکیل شده است. بر اساس مطالعات صحرایی و مطالعه بیش ۳۰۰ نمونه مقطع نازک میکروسکوپی، ۲ رخساره تخریبی و ۱۳ رخساره کربناته در این سنگ ها مشخص گردید. رخساره های کربناته و تخریبی مزبور به ترتیب دورشدن از ساحل در زیر محیط ها و محیط های-۱ پهنه جزر و مدی -۲ محصور تا نیمه محصور لاگون -۳ سد -۴ محیط دریای بازتشکیل شده اند. تغییرات عمودی میکرو فاسیس ها و منحنی عمق مربوط به آنها بیانگر این واقعیت هستند که رسوبات کربونیفر در این ناحیه در محیطی به سمت بالا کم عمق شونده تشکیل شده اند که حاکی از تشکیل آنها در یک رمپ کربناته هوموکلینال می باشد. در ناحیه مورد مطالعه میزان نهشته های آواری از نهشته های کربناته بیشتر بوده و بعلاوه این آهک ها اکثرا رخساره گرینستون اووئید را نشان می دهند که از ویژگی بارز رمپ های کربناته ای است که بدون شکستگی قابل ملاحظه ای به آب های عمیقتر می رسند.

کلید واژه: تورنیزین، باشکرین، میکروفاسیس، محیط رسوبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.