مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی :
مقاله بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۹۳ تا ۹۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان ائوزینوفیل در کارسینوم سلول سنگفرشی و رابطه آن با درجه بافت شناختی و متاستاز لنفاوی
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارسینوم سلول سنگفرشی
مقاله آئوزینوفیل ها
مقاله متاستاز لنفاوی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: ارتشاح آئوزینوفیلی از عوامل موثر بر تهاجم و متاستاز در برخی نئوپلاسم ها از جمله کارسینوم سلول سنگفرشی (SCC)عنوان شده است. هدف این مطالعه تعیین ارتباط حضور ائوزینوفیل ها درSCC دهان با و بدون متاستاز به گره های لنفاوی گردنی و درجه بافت شناختی تومور بود.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، از بین پرونده های موجود در بایگانی انستیتو سرطان بیمارستان امام خمینی، بیست نمونهSCC دارای متاستاز و بیست مورد بدون متاستاز به غدد لنفاوی گردن انتخاب گردید و با استفاده از لام های رنگ آمیزی شده با هماتوکسیلین / ائوزین، درجه بندی بافت شناختی و حضور آئوزینوفیل ها ارزیابی شد. در هر نمونه ده میدان متراکم و ده میدان کلاسیک شمارش و ائوزینوفیلیا بین درجات ۰ – ۴ گزارش گردید. جهت آنالیز آماری نتایج از آزمونهای Mann-Whitney-U و Kruskal-Wallis استفاده شد.
یافته ها: بیشترین نمونه ها در گروه دارای متاستاز و بدون متاستاز بر اساس درجه آئوزینوفیلیا در شمارش متراکم به ترتیب ۵۰% در درجه یک و ۷۰% در درجه دو و در شمارش کلاسیک ۵۰% در درجه یک و صفر و ۷۰% در درجه یک به دست آمد. اختلاف آماری معنی داری از نظر حضور آئوزینوفیل ها بین دو گروه با و بدون متاستاز، مشاهده نشد (P>0.05). میانگین این سلول ها در درجات مختلف بافت شناختی در شمارش کلاسیک اختلافی را نشان نداد (P=0.029)، ولی در شمارش متراکم اختلاف معنی دار به دست آمد (P=0.004).
نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده، به نظر می رسد نقش آئوزینوفیل ها در ارتباط با متاستاز لنفاوی SCC ناچیز باشد. با عنایت به محدودیتهای موجود در مطالعه حاضر، تحقیقهای بیشتر در خصوص نقش سلول های مذکور در این ضایعه توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.