شواهد ژئوشیمیایی برای تشخیص کانی شناسی اولیه کربنات های سازندهای سروک، سورگاه و ایلام در مقطع شیوند – تاقدیس منگشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شواهد ژئوشیمیایی برای تشخیص کانی شناسی اولیه کربنات های سازندهای سروک، سورگاه و ایلام در مقطع شیوند – تاقدیس منگشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شواهد ژئوشیمیایی برای تشخیص کانی شناسی اولیه کربنات های سازندهای سروک، سورگاه و ایلام در مقطع شیوند – تاقدیس منگشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شواهد ژئوشیمیایی برای تشخیص کانی شناسی اولیه کربنات های سازندهای سروک، سورگاه و ایلام در مقطع شیوند – تاقدیس منگشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شواهد ژئوشیمیایی برای تشخیص کانی شناسی اولیه کربنات های سازندهای سروک، سورگاه و ایلام در مقطع شیوند – تاقدیس منگشت :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم دانشگاه تهران
تعداد صفحات :۱۶
سازندهای سروک، سورگاه و ایلام از گروه بنگستان شامل مجموعه کربناته ای از سیستم کرتاسه حوضه زاگرس اند که در فاصله ۴۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر ایذه، در یال شمالی تاقدیس منگشت و در مجاورت منطقه شیوند با سن سنومانین تا سانتونین با ضخامت ۶۷۹ متر رخنمون دارند. شناسایی ترکیب کانی شناسی اولیه این کربنات ها به دلیل تاثیر فرآیندهای دیاژنتیکی بر اساس بررسی های سنگ شناسی امری دشوار است، زیرا به مرور زمان آراگونیت و کلسیت دارای منیزیم زیاد به کلسیت کم منیزیم تبدیل شده و باعث تغییر بافت و ترکیب اولیه سنگ می شوند. مطالعه عناصر اصلی (Ca و Mg)، فرعی (Mn, Fe, Na, Sr)، ایزوتوپ های اکسیژن و کربن و مقایسه آنها با نتایجی که توسط محققین مختلف برای ترکیب کانی شناسی آراگونیتی و کلسیتی ارایه شده است، بیانگر ترکیب اولیه آراگونیتی سازندهای مورد مطالعه است. ترسیم مقادیر ایزوتوپ اکسیژن و کربن در امتداد ستون چینه شناسی منطقه مورد مطالعه باعث تفکیک سازندهای مختلف گروه بنگستان از یکدیگر گردیده است. همچنین دمای آب دریا در زمان ته نشست سازندهای سروک، سورگاه و ایلام با استفاده از سنگین ترین نمونه ایزوتوپ اکسیژن برای هر سازند به ترتیب در حدود ۲۷ درجه سانتیگراد (-PDB ‰۴۹.۳)،۳۱ درجه سانتیگراد (-PDB ‰۴۰.۴) و ۲۶ درجه سانتیگراد (-PDB ‰۲۱.۳) محاسبه شده است.
کلید واژه: کانی شناسی اولیه، ژئوشیمی عنصری، ژئوشیمی ایزوتوپ های اکسیژن و کربن، گروه بنگستان، تاقدیس منگشت، زون ایذه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.