تشخیص مولکولی ژنهای بتالاکتامازی CTX&PER در سویه های E.coli جداشده از نمونه های کلینیکی از بیمارستان های تهران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تشخیص مولکولی ژنهای بتالاکتامازی CTX&PER در سویه های E.coli جداشده از نمونه های کلینیکی از بیمارستان های تهران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تشخیص مولکولی ژنهای بتالاکتامازی CTX&PER در سویه های E.coli جداشده از نمونه های کلینیکی از بیمارستان های تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تشخیص مولکولی ژنهای بتالاکتامازی CTX&PER در سویه های E.coli جداشده از نمونه های کلینیکی از بیمارستان های تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تشخیص مولکولی ژنهای بتالاکتامازی CTX&PER در سویه های E.coli جداشده از نمونه های کلینیکی از بیمارستان های تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: باکتری اشریشیاکلی قادر به تولید بتالاکتامازهای وسیع الطیف (ESBLs) از جمله آنزیمهای CTX و PER می باشد که سبب مقاومت بالای آن در برابر آنتی بیوتیکهای بتالاکتام می شود. با توجه به اینکه E. coli درصد قابل توجهی از عفونتهای بیمارستانی و خارج بیمارستانی را شامل می شود، بنابراین شناخت الگوی مقاومت و حساسیت این باکتری نسبت به آنتی بیوتیک های بتالاکتام در درمان و کنترل عفونتهای ناشی از این باکتری نقش بسزایی دارد. هدف از انجام این تحقیق تعیین الگوهای حساسیت آنتی بیوتیکی نسبت به آنتی بیوتیک های بتالاکتام و تحقیق پیرامون وجود ژنهای بتالاکتامازی PER, CTX در نمونه های بالینی E. coli می باشد.روش کار: تعداد ۲۶۰ نمونه E. coli، جمع آوری گردید. الگوهای حساسیت آنتی بیوتیکی با روش disk diffusion تعیین گردید. تشخیص ایزوله های تولید کننده ESBL براساس تست فنوتیپی تاییدی انجام پذیرفت، همچنین MIC سفتازیدیم با استفاده از روش Microbroth Dilution تعیین شد. در نهایت ژنهای blaCTX, blaPER در نمونه های مورد نظر با روش PCR شناسایی گردید.یافته ها: سوش مقاومی نسبت به ایمی پنم یافت نشد. MIC سفتازیدیم برابر یا بیش از ۴ میکروگرم در میلی لیتر بود. ۱۸.۱ درصد از نمونه های دارای بتالاکتاماز نوع CTX بودند و نمونه ای حاوی ژن PER یافت نگردید. ۴۲.۷ درصد از کل نمونه های تحت بررسی دارای ژنهای ESBL 111) نمونه) و ۳۹.۷ درصد از نمونه های ESBL مثبت حامل ژنهای CTX بودند.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که سویه های مقاوم به آنتی بیوتیکهای بتالاکتام و سویه های تولید کننده ESBL در E. coli روبه افزایش است و تولید ESBL می تواند یکی از دلایل افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی باشد.

کلید واژه: مقاومت آنتی بیوتیکی، CTX, PER, ESBL, E. coli

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.