تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی افراد سالم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : المپیک

تعداد صفحات :۱۶

هدف از این تحقیق عبارت است از تعیین تاثیر چهار هفته تمرین هوازی همراه با محدود کردن حرکت قفسه سینه بر توان هوازی و عملکردهای قلبی – تنفسی افراد سالم. بدین منظور ۱۸ دانشجوی مرد غیر ورزشکار به طور داوطلبانه انتخاب و به دو گروه ۹ نفری (گروه تجربی ۱ و ۲) تقسیم شدند. هر دو گروه به مدت چهار هفته، سه جلسه در هفته با شدت ۷۰ تا ۸۵ درصد HRmax تمرین دوی هوازی داشتند. گروه تجربی یک تمرین هوازی همراه با بستن باند الاستیکی به دور قفسه سینه و گروه تجربی دو تمرین بدون استفاده از باند انجام دادند. به منظور اندازه گیری توان هوازی و عملکرد ریوی از دستگاه تحلیلگر گازهای تنفسی و به منظور اندازه گیری زمان رسیدن به واماندگی (TTE) از آزمون با بار ثابت روی نوارگردان استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آزمونt (مستقل و همبسته) در سطح معناداری ۰.۰۵ استفاده شد. یافته های آزمون t همبسته نشان داد پس از تمرین، VO2max،VEmax و MVV در هر دو گروه تجربی، و TTE در گروه تجربی ۱ افزایش معناداری یافت (P<0.05). همچنین، نتایج آزمون t مستقل نشان داد گروه تجربی ۱ در مقایسه با گروه تجربی ۲ افزایش بیشتری در (P=0.001) VO2max، (P=0.008) VEmax و (P=0.04) MVV داشت. اما تمرین روی FVC و FVC1/FEV این آزمودنی ها تاثیر معناداری نداشت (P>0.05). به طور کلی، نتایج این تحقیق آشکار ساخت علاوه بر افزایش توان هوازی و عملکرد قلبی – تنفسی هر دو گروه پس از تمرین، استفاده از باند الاستیکـی هنگام تمرین هوازی در مقـایسه بـا تمرین هوازی به تنهـایی بر متغیرهای ذکرشده تاثیر بیشتری داشت.

کلید واژه: توان هوازی، عملکرد قلبی – ریوی، محدود کردن حرکت قفسه سینه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.