مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز :

مقاله خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش و سازندگی از صفحه ۵۰ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: خشکه دارهای سرپا در جنگل شناسی همگام با طبیعت در جنگل های آمیخته راش و ممرز
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشکه دار سرپا
مقاله جنگل شناسی همگام با طبیعت
مقاله جنگل آمیخته راش
مقاله حفره ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی کمی پراکنش و توزیع خشکه دارهای سرپا در یک جنگل تحت مدیریت با شیوه همگام با طبیعت در پارسل های ۱۱۲ و ۲۱۴ از جنگل آموزشی وپژوهشی دانشگاه تهران واقع در خیرودکنار نوشهر انجام گرفت. در این بررسی در مجموع حدود ۱۰۰ هکتار مورد پایش قرار گرفته و از ۵۴ خشکه دار سرپا اندازه گیری صددرصد به عمل آمد پارسل های ۲۱۴ و ۱۱۲به ترتیب ۳۶ و ۳۲% از حجم کل خشکه دار ها شامل خشکه دارهای سرپا می باشد. بالا بودن درصد حجم خشکه دارهای افتاده نسبت به سرپا نشانه پوسیدگی فعال در اکوسیستم است. حجم کل خشکه دارسر پا ۷۲/ ۱۲۵ مترمکعب برآورد گردید. مطالعات نشان داد که ۵۵% از خشکه دارهای سرپا در دامنه هایی با شیب جنوبی واقع شده اند و نیز ۷۰ % از آن ها در طبقات قطری بالای۴۰ سانتی متری هستند. در پارسل ۱۱۲, خشکه دارهای سرپا در ۶۳/ ۲% از مشاهدات دارای ۵۰% از شاخه های فرعی، در ۱۴/ ۶% ,خشکه دار هایی با از دست دادن بیش از ۵۰% شاخه های فرعی، در ۱۴/ ۶% خشکه دار هایی بدون شاخه فرعی و در ۰۱/ ۷% به شکل خشکه دار هایی فاقد تنه اصلی می باشند. درختان راش نیز شکستگی را در ارتفاع بالاتری از تنه اصلی را نشان می دهند در حالی که ممرز در اکثر مواقع تنه اصلی را به همراه دارد و در مراحل پیشرفته تر از پوسیدگی تنه آن شکسته می شود. در پارسل ۲۱۴، ۱/ ۴% از خشکه دار ها ۵۰% از شاخه های فرعی را هنوز دارند و ۱/ ۵% آن ها بیش از ۵۰% شاخه های فرعی را از دست داده اند و ۱/ ۶% بدون شاخه فرعی و فقط دارای تنه اصلی می باشند و ۲/ ۸% از آن ها شکستگی را در تنه اصلی نشان می دهند. راش به شکل شکستگی در تنه اصلی و ممرز به شکل خشکه دار دارای تنه اصلی مشاهده می شود. ممرز در طبیعت سریع تر می پوسد و اشکال متنوع تری نیز دارد در حالی که راش در حالت بینه بلند بیشتر از ممرز مشاهده می شود. همچنین راش با پیشرفت پوسیدگی در ارتفاع پایین تری می شکند و در اکثر حالات فاقد تنه اصلی است، همچنین اکثر خشکه دارها دارای حفرات ریز بودند که نشان از حضور دارکوب و شانه بسر دارد و نیز بیش از نصف حفره های مشاهده شده در ارتفاع زیر ۲ متر مشاهده شد که علت آن کم ارتفاع بودن خشکه دار ها در این منطقه می تواند تلقی شود. در بین حفره ها ۳۷% از آنها‏، جزء حفره ها دارای اندازه متوسط تشخیص داده شد، که برای آشیانه سازی و تغذیه پرندگان و خفاش ها مناسب تلقی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.