شیوع “کوتاه قدی همراه با اضافه وزن” و ارتباط آن با ویژگی های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شیوع “کوتاه قدی همراه با اضافه وزن” و ارتباط آن با ویژگی های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شیوع “کوتاه قدی همراه با اضافه وزن” و ارتباط آن با ویژگی های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع “کوتاه قدی همراه با اضافه وزن” و ارتباط آن با ویژگی های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شیوع “کوتاه قدی همراه با اضافه وزن” و ارتباط آن با ویژگی های اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۶
سابقه و هدف: پدیده گذر تغذیه ای در کشورهای در حال توسعه باعث شده است که کوتاه قدی و اضافه وزن به طور همزمان در این کشورها وجود داشته باشد. مطالعه حاضر با هدف تعیین شیوع کوتاه قدی همزمان با اضافه وزن و ارتباط آن با مشخصات اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی انجام گرفت. مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی و تحلیلی در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول ۴۴۰۰ دانش آموز در محدوده سنی ۶ تا ۱۲ سال به روش نمونه گیری تصادفیِ طبقه بندی شده انتخاب شدند. در مرحله دوم، به طور تصادفی تعداد ۵۴ دانش آموز که بر اساس استاندارد CDC 2000 به طور همزمان دچار اضافه وزن ( BMI صدک ۸۵) و کوتاه قدی (صدک قدی ۱۵) بودند، به عنوان گروه مورد ۱۱۵ دانش آموز که دچار اضافه وزن و کوتاه قدی نبودند، به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. دانش آموزان گروه مورد و شاهد از لحاظ سن، جنس و دبستان با هم تطبیق داده شدند. وضعیت اجتماعی– جمعیتی خانواده طی مصاحبه با مادران دانش آموزان تعیین شد. یافته ها : بررسی وضعیت تن سنجی نمونه ها نشان داد که ۴/۱۵% دارای اضافه وزن، ۵/۱۹% کوتاه قد و ۲/۱% به طور همزمان دچار کوتاه قدی و اضافه وزن بودند. گروه های مورد و شاهد از نظر سن، قد، تحصیلات و شغل والدین، BMI پدر و سابقه خانوادگی دیابت تفاوت معنی داری با هم نداشتند. در مدل رگرسیون لجستیک، بعد از تعدیل اثر سایر متغیرها سابقه کوتاه قدی در خانواده در مقایسه با نداشتن سابقه کوتاه قدی (OR=2/2,P<0/05) BMI مادر بزرگ تر یا مساوی ۳۰ در مقایسه با BMI کوچک تر از ۳۰ (OR=2/8,P<0/01) و داشتن منزل استیجاری/سازمانی در مقایسه با صاحب خانه بودن (OR=2/3,P<0/05) با وضعیت کوتاه قدی- اضافه وزن ارتباط مثبت داشتند. نتیجه گیری: کوتاه قدی در دانش آموزان دبستانی شهر خوی شایع تر از اضافه وزن بود و با عوامل ژنتیکی، محیطی و اقتصادی مرتبط است. انجام مطالعات آینده نگر برای تایید این ارتباطات و یافتن رابطه علت و معلولی مورد نیاز است.
کلید واژه: کوتاه قدی، اضافه وزن، کودکان دبستانی، اجتماعی- جمعیتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.