تبیین عوامل موثر بر مشارکت زنان در تصمیم گیری های اقتصادی- اجتماعی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: محدوده روستایی چیر- یامچی شهرستان زنجان)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین عوامل موثر بر مشارکت زنان در تصمیم گیری های اقتصادی- اجتماعی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: محدوده روستایی چیر- یامچی شهرستان زنجان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین عوامل موثر بر مشارکت زنان در تصمیم گیری های اقتصادی- اجتماعی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: محدوده روستایی چیر- یامچی شهرستان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین عوامل موثر بر مشارکت زنان در تصمیم گیری های اقتصادی- اجتماعی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: محدوده روستایی چیر- یامچی شهرستان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین عوامل موثر بر مشارکت زنان در تصمیم گیری های اقتصادی- اجتماعی در مناطق روستایی (مطالعه موردی: محدوده روستایی چیر- یامچی شهرستان زنجان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زن در توسعه و سیاست (پژوهش زنان)

تعداد صفحات :۲۵

بهره گیری از نیروی کار زنان روستایی بایستی در راستای ارتقای شان و منزلت و پایگاه اجتماعی آنان به خصوص در زمینه های مدیریتی و تصمیم گیری باشد. تحقیق حاضر سعی بر تبیین عوامل موثر بر مشارکت و تصمیم گیری زنان روستایی دارد. به منظور ارزیابی فرضیات پژوهش و تشخیص معنی دار بودن روابط بین متغیرها از روشهای آماری و آزمون های همبستگی استفاده می شود. نوع تحقیق کاربردی و به صورت توصیفی و همبستگی است. ابزار تحقیق، پرسش نامه، مصاحبه و مشاهده می باشد. اعتبار پرسش نامه بر اساس آلفای کرانباخ ۷۸/. است. نمونه گیری به روش احتمالی و نوع سیستماتیک انجام گرفته است. حجم آن ۲۵۶ نفر از زنان روستایی ساکن در ۵ روستای شهرستان زنجان می باشد. نتایج تحقیق بیان گر این است که با ارتقای سطح تحصیلات زنان روستایی، انتظارات آنان از مشارکت در تصمیم گیری ها نیز افزایش می یابد و هر قدر میزان مشارکت اقتصادی زنان روستایی بالاتر باشد میزان تصمیم گیری آن ها نیز افزایش خواهد یافت و بالعکس. هم چنین براساس یافته های پژوهش بین میزان مشارکت اقتصادی زنان و افزایش انتظارات آنان از مشارکت در تصمیم گیری ارتباط معنی داری وجود ندارد.

کلید واژه: مشارکت، تصمیم گیری، انتظارات، زنان روستایی، توسعه روستایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.