تحلیل محتوایی اسناد فرادستی و معین به منظور استنتاج سیاستهای برنامه های توسعه پنجم بخش آموزش عالی، تحقیقات و فناوری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل محتوایی اسناد فرادستی و معین به منظور استنتاج سیاستهای برنامه های توسعه پنجم بخش آموزش عالی، تحقیقات و فناوری دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل محتوایی اسناد فرادستی و معین به منظور استنتاج سیاستهای برنامه های توسعه پنجم بخش آموزش عالی، تحقیقات و فناوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل محتوایی اسناد فرادستی و معین به منظور استنتاج سیاستهای برنامه های توسعه پنجم بخش آموزش عالی، تحقیقات و فناوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل محتوایی اسناد فرادستی و معین به منظور استنتاج سیاستهای برنامه های توسعه پنجم بخش آموزش عالی، تحقیقات و فناوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و برنامه ریزی در آموزش عالی

تعداد صفحات :۲۵

برنامه های توسعه در تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله کشور در افق ۱۴۰۰ هـ.ش. نقش کلیدى دارند، زیرا برنامه توسعه سندی است که به عنوان رهنمودی برای ویژگیهای کلی، رشد و توسعه بخشها از جمله بخش علوم، تحقیقات و فناوری نقش دارد. هدف این پژوهش پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر اساس اسناد فرادستی و معین چه سیاستهایی باید برای تدوین برنامه پنجم بخش علوم، تحقیقات و فناوری مورد توجه قرار گیرد. این تحقیق از نظر ماهیت توصیفی تحلیلی است و در آن از روش تحلیل محتوایی و بررسی اسنادی بهره گرفته شده است. جامعه مورد مطالعه اسناد فرادستی و معین را شامل می شود که ۹ سند به صورت نمونه هدفمند و در دسترس برای مطالعه انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات و داده های مورد نیاز، پژوهش فیش، چک لیست و فرمهای محقق ساخته، بوده است. برای تفسیر و تحلیل داده ها از روش تحلیل توصیفی استفاده شده است. براساس یافته هاى تحقیق سیاستهای محوری در حوزه فرهنگ، آموزش، پژوهش، فناوری، توانمندسازی منابع انسانی و توسعه زیرساختها، همکاریهای فرابخشی و بین المللی، پاسخگویی، تشویق و مشارکت طبقه بندى و در نهایت، اهم سیاستهاى محورى براى تدوین برنامه پنجم توسعه حوزه علم و فناورى پیشنهاد شده است. بر این اساس، در صورتى که سیاستهاى محورى پیشنهاد شده در سند برنامه پنجم توسعه بخش علوم، تحقیقات و فناورى مورد توجه قرار گیرد، برنامه از اعتبار بالایى برخوردار خواهد بود.

کلید واژه: برنامه توسعه، علوم، تحقیقات و فناوری، اسناد فرادستی و معین، دانشگاه و موسسات آموزش عالی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.