مقایسه سطح سرمی کموکین Gro-α در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه سطح سرمی کموکین Gro-α در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه سطح سرمی کموکین Gro-α در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سطح سرمی کموکین Gro-α در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه سطح سرمی کموکین Gro-α در بیماران دیابتی نوع ۲ و افراد سالم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
تعداد صفحات :۸
زمینه و هدف: دیابت ملیتوس نوع ۲ شایع ترین فرم دیابت است. علت ایجاد زخم های طولانی از موارد ناشناخته در این بیماران می باشد. در سیستم ایمنی، کموکین ها نقش کلیدی در تنظیم اعمال دفاعی و بازسازی بافت های آسیب دیده دارند. از آن جایی که Gro-a یک کموکین آنژیوژنز می باشد، مطالعه حاضر جهت سنجش سطح سرمی این کموکین در بیماران دیابتی و افراد غیر دیابتی انجام شده است.روش بررسی: طی این مطالعه توصیفی تعداد ۴۵ بیمار دیابتی نوع ۲ و ۴۵ فرد سالم مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان انتخاب شدند و سپس از آن ها نمونه گیری به عمل آمد. پس از جداسازی سرم، سطح سرمی Gro-a توسط روش الیزا سنجیده شد.یافته ها: در این بررسی، میانگین سطح سرمی کموکین Gro-a در بیماران دیابتی نسبت به گروه کنترل بالاتر بود، اما این اختلاف از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: به استناد نتایج این مطالعه به نظر می رسد عدم تولید مقادیر مناسب و کافی از کموکین Gro-a یکی از عواملی باشد که در بعضی بیماران باعث طولانی شدن روند ترمیم زخم می گردد. ولی با توجه به این که تعداد نمونه های مورد مطالعه در این آزمون کم بوده است بنابراین به نظر می رسد تعداد بیشتری بیمار باید بررسی شود.
کلید واژه: کموکین، Gro-α، آنژیوژنز، دیابت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.