مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31 :
مقاله تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31 که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۲۰۷ تا ۲۱۴ منتشر شده است.
نام: تولید رده سلولی CHO مولد Tenecteplase با استفاده از اینتگراز اختصاصی فاژ φC31
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Tenecteplase
مقاله اینتگراز
مقاله CHO
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: تولید پایدار پروتئین Tenecteplase توسط رده سلولی CHO.
مواد و روشها: توالی کدکننده -Tenecteplase که قبلا تهیه شده است – در یک حامل بیانی به نام pDB2 دارای توالی قابل شناسایی توسط آنزیم اینتگراز فاژ jC31 موسوم به attBکلون گردید. این حامل نوترکیب به همراه یک پلاسمید کدکننده اینتگراز jC31 به نام pCMV-Int به طور همزمان طی یک فرایند لیپوفکشن به یک رده سلولی CHO منتقل گردید. با توجه به ساختار پلاسمید pDB2 که دارای ژن مقاومت به آنتیبیوتیک نئومایسین (Neor) میباشد، سلولها با آنتی بیوتیک G418 غربالگری گردیدند تا رده های سلولی نوترکیب به دست آید. سپس نوترکیب بودن رده های مقاوم به آنتی بیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا الحاق پایدار توالی کدکننده Tenecteplase ژنوم میزبان با آزمون PCR ژنومی و بیان پروتئین با آزمون RT-PCR مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت آزمون بررسی فعالیت Tenecteplase نوترکیب ترشح شده در محیط کشت سلولی مورد نظر انجام گردید.
یافته ها: آزمون PCR ژنومی الحاق قطعه مورد نظر را به ژنوم میزبان نشان داد و همین طور آزمون RT-PCR بیان پروتئین Tenecteplase را ثابت نمود. آزمون بررسی فعالیت وجود مقادیر قابل توجه پروتئین را در محیط کشت نشان داد.
نتیجه گیری: با توجه به دست آوردن رده پایدار مولد پروتئین نوترکیب Tenecteplase میتوان نتیجه گیری نمود که سامانه اینتگراز فاژ jC31میتواند به صورت هدفمند، یک قطعه DNAخارجی را در مکانهای مشخصی از ژنوم سلول میزبان الحاق نماید و بنابراین جهت تهیه رده های نوترکیب سلولهای پستانداران میتواند بسیار مناسب باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.