مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO) :
مقاله مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در یاخته از صفحه ۲۳۱ تا ۲۴۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی موش بالغ پس از هم کشتی با سلول های سرتولی و فیبروبلاست موشی (STO)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی بالغ
مقاله کلونی زایی
مقاله هم کشتی
مقاله موش
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: مقایسه میزان کلونی زایی سلول های بنیادی اسپرماتوگونی بین دو روش هم کشتی با لایه های تغذیه کننده سرتولی و سلولهای رده فیبروبلاست موشی، در طول دو هفته کشت.
مواد و روشها: ابتدا سلولهای سرتولی و سلول های بنیادی اسپرماتوگونی از بیضه موش بالغ با استفاده از دو مرحله هضم آنزیمی جدا شدند. ماهیت سلولهای سرتولی توسط ویمنتین و سلولهای اسپرماتوگونی توسط نشانگرهای Oct-4، (CDH1) Cadherin-1، (PLZF) Promyelocytic Leukamia Zinc-Fingerr و C-kit تایید شد. سلول های بنیادی اسپرماتوگونی روی لایه های تغذیه کننده سرتولی و STO و (Mouse Embryonic Fibroblast Cell Line) به مدت دو هفته کشت داده شد و یک گروه کنترل بدون هم کشتی در نظر گرفته شد. تعداد و قطر کلونیها توسط میکروسکوپ معکوس در روزهای سوم، هفتم، دهم و چهاردهم به ازای سه تکرار، اندازه گیری شد. همچنین بیان ژن های اینتگرین b۱ و اینتگرین توسط تکنیکهای (RT-PCR)و Reverse Transcription-Polymerase Chain Reaction و Real Time PCR و ژن Oct-4 توسط Real Time PCR ارزیابی شد. تحلیل آماری در قالب تحلیل واریانس و آزمونهای تعقیبی t زوجی و توکی برای مقایسه سه گروه سلولهای سرتولی،STO و کنترل انجام شد.
یافته ها: در هر یک از روزهای مورد بررسی، بین سه گروه اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.05) و تعداد و قطر کلونی ها در گروه سرتولی نسبت به دو گروه دیگر بیشتر بود (P<0.05). همچنین نتایج نشان داد که در هر یک از گروه های هم کشتی با سلول سرتولی، هم کشتی با STO و کنترل، در تعداد و قطر کلونی ها، بین چهار نقطه زمانی اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.05)، اما تعداد و قطر کلونی ها در گروه هم کشتی با سلول سرتولی نسبت به دو گروه دیگر افزایش بیشتری داشت (P<0.05). نتایج به دست آمده RT-PCR نشان داد که بعد از دو هفته کشت، ژن اینتگرین b۱ در هر سه گروه بیان شد و در حالی که ژن اینتگرین a۶ بیان نشد. همچنین بر اساس نتایج Real Time PCR نیز سه ژن ذکر شده بیان شدند.
نتیجه گیری: با توجه به اثر بهینه ای که سلولهای سرتولی بر سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی در هم کشتی با این سلولها فراهم می کنند – که این موضوع توسط سایر مطالعات نیز تایید شده است – استفاده از سلولهای سرتولی برای کلونی زایی سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی پیشنهاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.