بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی دو گونه گرمادوست کمپیلو باکتر (ژژونی و کلی) جداشده از گوشت قرمز و گوشت سفید در تهران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی دو گونه گرمادوست کمپیلو باکتر (ژژونی و کلی) جداشده از گوشت قرمز و گوشت سفید در تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی دو گونه گرمادوست کمپیلو باکتر (ژژونی و کلی) جداشده از گوشت قرمز و گوشت سفید در تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی دو گونه گرمادوست کمپیلو باکتر (ژژونی و کلی) جداشده از گوشت قرمز و گوشت سفید در تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی دو گونه گرمادوست کمپیلو باکتر (ژژونی و کلی) جداشده از گوشت قرمز و گوشت سفید در تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و اهداف: اهمیت سلامت غذا و افزایش عفونت های ناشی از غذا توسط عوامل بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک از مسایل مطرح در دنیای امروز می باشد. کمپیلوباکتر از مهم ترین عوامل ایجاد کننده اسهال باکتریایی در انسان به خصوص کودکان می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی شیوع کمپیلوباکتر (دوگونه گرمادوست ژژونی و کلی) در گوشت مرغ و گوشت قرمز، همچنین بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی سوش های جدا شده می باشد.روش بررسی: نمونه های گوشت قرمز و مرغ خریداری شده به صورت بسته بندی و غیر بسته بندی در سطح تهران پس از انتقال به آزمایشگاه و غنی سازی در پرستون براث روی محیط اختصاصی (کمپیلوباکتر سلکتیو آگار) کشت داده، بعد از ۴۸ساعت کلنی های مشکوک شناسایی، جداسازی و بر اساس تست های استاندارد مورد بررسی قرار گرفت. تست حساسیت آنتی بیوتیکی با روش انتشاری دیسک انجام شد.یافته ها: از ۳۷۹ نمونه بررسی شده ۱۰۹ سویه کمپیلوباکتر (۸/۲۸ درصد) جداسازی شد. از این تعداد ۱/۷۶ درصد کمپیلوباکتر ژژونی و ۹/۲۳ درصد کمپیلوباکتر کلی بود. میزان جداسازی کمپیلوباکتر در نمونه های مرغ ۷/۴۹ درصد و در نمونه های گوشت ۹/۷ درصد بود. نتایج ما نشان می دهد که بین کمپیلوباکتر و نوع گوشت ارتباط معنی داری از نظر آماری وجود دارد (P<0.05). همچنین ۸/۴۱ درصد از نمونه های بسته بندی و ۱/۵۴ درصد از نمونه های غیربسته بندی مرغ (P=0.197) و ۵/۴ درصد از نمونه های بسته بندی و ۸/۹ درصد از نمونه های غیربسته بندی گوشت (P=0.105) به کمپیلوباکتر آلوده بودند. هیچ گونه ارتباط معنی داری میان میزان آلودگی به کمپیلوباکتر در نمونه های بسته بندی و غیربسته بندی وجود نداشت. بیشترین مقاومت آنتی بیوتیکی در نالیدیکسیک اسید با ۷۱ درصد، سپس سیپروفلوکساسین با ۷/۴۶ درصد مشاهده شد. هیچ سویه ای به جنتامایسین مقاوم نبود.نتیجه گیری: نتایج ما نشان دهنده بالا بودن شیوع کمپیلوباکتر ژژونی در گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز می باشد. نتایج حاصل از مطالعه بر روی تفاوت موارد بسته بندی و غیربسته بندی، نشان می دهد که مقررات HACCP برای کنترل نقاط بحرانی و جلوگیری از انتقال آلودگی باکتریایی به گوشت، در پروسه بسته بندی، باید بیشتر رعایت گردد. سویه های جدا شده از گوشت در حال افزایش مقاومت نسبت به فلوروکینولون ها می باشند که می تواند مربوط به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک هایی مانند انروفلوکساسین در مرغداری ها باشد. با توجه به عدم مقاومت نسبت به جنتامایسین این دارو می تواند جایگزین مناسبی در افراد نیازمند به دریافت آنتی بیوتیک جهت درمان کمپیلوباکتر باشد.

کلید واژه: گوشت سفید، گوشت قرمز، کمپیلوباکتر، مقاومت آنتی بیوتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.