تاثیر افزایش غلظت دی اکسیدکربن، پرتو فرابنفش و تنش خشکی بر برخی صفات گندم نان (.Triticum aestivum L)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزایش غلظت دی اکسیدکربن، پرتو فرابنفش و تنش خشکی بر برخی صفات گندم نان (.Triticum aestivum L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزایش غلظت دی اکسیدکربن، پرتو فرابنفش و تنش خشکی بر برخی صفات گندم نان (.Triticum aestivum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزایش غلظت دی اکسیدکربن، پرتو فرابنفش و تنش خشکی بر برخی صفات گندم نان (.Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزایش غلظت دی اکسیدکربن، پرتو فرابنفش و تنش خشکی بر برخی صفات گندم نان (.Triticum aestivum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۷

مطالعه فیزیولوژی ارقام گندم تحت تاثیر تغییر عوامل اقلیمی با هدف بهبود تولید آن در آینده دارای اهمیت می باشد. هدف از پژوهش گلخانه ای حاضر، بررسی برخی از صفات گندم نان تحت تاثیر سطوح مختلف دی اکسیدکربن (۴۰۰ و ۹۰۰ میکرولیتر بر لیتر هوا)، پرتو فرابنفش (A, B, C) و کمبود آب آبیاری (به میزان ۶۰ درصد ظرفیت مزرعه) بوده است. نتایج نشان داد که با افزایش شدت پرتو فرابنفش، غلظت دی اکسیدکربن و تنش خشکی درصد کلروفیل، نسبت تغییرات به حداکثر فلئورسانس کلروفیل و عملکرد کاهش یافتند با افزایش دی اکسیدکربن تاثیر کمبود آب بر درصد کلروفیل برگ گندم نان جبران شد. با افزایش شدت تابش و کمبود آب تعداد دانه در سنبله کاهش، ولی با افزایش غلظت دی اکسیدکربن در هر سطح از تابش فرابنفش تعداد دانه در سنبله افزایش یافت. در کل با افزایش شدت تابش و کمبود آبیاری عملکرد گندم نان کاهش یافت، ولی تغییرات عملکرد گندم تحت تاثیر دی اکسیدکربن متفاوت بود. در سطوح تابش A و B و بدون تنش آبی با افزایش غلظت دی اکسیدکربن میزان عملکرد گندم نان کاهش یافت، ولی در شرایط کمبود آب با افزایش غلظت دی اکسیدکربن عملکرد گندم افزایش پیدا کرد. با توجه به نتایج بالا می توان گفت که افزایش غلظت دی اکسیدکربن در شرایط بدون تنش تنها منجر به کاهش درصد کلروفیل برگ شده در حالی که در شرایط تنش با بهبود محتوای کلروفیل، عملکرد افزایش یافت.

کلید واژه: تشعشع فرابنفش، تنش کم آبی، دی اکسیدکربن، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.