اثر عصاره سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر انگل تریکوموناس واژینالیس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر عصاره سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر انگل تریکوموناس واژینالیس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر عصاره سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر انگل تریکوموناس واژینالیس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر انگل تریکوموناس واژینالیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر عصاره سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر انگل تریکوموناس واژینالیس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان
تعداد صفحات :۶
زمینه و هدف: تریکومونیازیس بیماری است که توسط انگل تریکوموناس واژینالیس ایجاد می شود و پس از عفونت های ویروسی، شایع ترین بیماری منتقله از راه جنسی می باشد. درمان عفونت های تریکومونیایی از طریق تجویز خوراکی مترونیدازول به فرد مبتلا و شریک جنسی او صورت می گیرد. با توجه به موارد مقاومت دارویی نسبت به داروی مترونیدازول وتراتوژن بودن احتمالی این دارو، مطالعه و بررسی در خصوص یافتن داروی جایگزین برای درمان تریکومونیازیس ضروری به نظر می رسد. در این مطالعه تاثیر عصاره دو گیاه سیر و آنغوزه بر رشد و تکثیر تریکوموناس واژینالیس در شرایط آزمایشگاهی (In Vitro) مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: این مطالعه آزمایشگاهی (In Vitro) در دانشکده پزشکی یاسوج طی سال ۱۳۸۶ انجام شد. انگل تریکوموناس واژینالیس در محیط کشت TYI-S-33 رشد داده شد. سپس تاثیر عصاره سیر در غلظت های ۰.۱، ۰.۰۵، ۰.۰۲۵ و ۰.۰۱۲۵ میلی گرم در میلی لیتر و عصاره آنغوزه در غلظت های ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم در میلی لیتر در فواصل زمانی معین بر رشد انگل مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر عصاره بر رشد انگل به وسیله شمارش انگل های زنده ۱، ۲ و ۲۴ ساعت پس از تماس صورت گرفت.یافته ها: عصاره آنغوزه در غلظت ۲ میلی گرم در میلی لیتر به مدت یک ساعت پس از مجاورت با انگل تریکوموناس موجب از بین رفتن ۹۰ درصد از انگلها گردید و عصاره سیر در غلظت ۰.۱ میلی گرم در میلی لیتر دو ساعت پس از مجاورت با انگل ها موجب از بین رفتن۹۵ درصد آنها شد. همچنین عصاره سیر در غلظت های ۰.۰۵، ۰.۰۲۵ و ۰.۰۱۲۵ میلی گرم در میلی لیتر پس از گذشت ۲۴ ساعت حتی در غلظت های پایین نیز سبب از بین رفتن ۹۰ درصد انگل ها گردید.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که سیر و آنغوزه دارای اثرات ضدتریکومونایی مناسبی در شرایط آزمایشگاهی می باشند.
کلید واژه: تریکوموناس واژینالیس، سیر، آنغوزه، تریکومونیازیس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.