مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: مطالعات انجام شده در کشورهای در حال توسعه نشان داد که مواردی از علایم بیماری‌ های مزمن انسدادی ریه در افرادی دیده می ‌شود که سابقه مصرف سیگار و مواجهه ‌های شغلی و صنعتی در آنها وجود نداشته، اما در برونکوسکوپی‌ های انجام شده در آنها پلاک‌ های آنتراکوز گزارش گردیده است. این مطالعه با هدف مقایسه تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماران مبتلا به برونشیت آنتراکوتیک با بیماران مبتلا به COPD ناشی از دود سیگار انجام شد.روش بررسی: این مطالعه یک مطالعه مقطعی بود. جامعه آماری شامل تمام بیمارانی بود که به علل مختلف تحت برونکوسکوپی تشخیصی قرار گرفتند که شامل ۱۷۰ نفر بود که از بین آنها مشخصات دموگرافیک، تظاهرات بالینی و رادیوگرافیک ۴۰ بیمار که در برونکوسکوپی تشخیص برونشیت آنتراکوتیک داشتند و سابقه تماس با دود چوب و سایر سوخت ‌های حیوانی را داشتند، با ۴۵ بیمار مبتلا به COPD که تعریف بالینی، اسپیرومتریک و رادیوگرافیک COPD ناشی از سیگار را داشتند و در برونکوسکوپی پلاک آنتراکوز نداشتند و با دود چوب و سایر سوخت ‌های حیوانی تماس نداشتند، مورد مقایسه قرار گرفتند. داده ‌ها پس از جمع ‌آوری، وارد رایانه شد و با استـفاده از نرم افزار آماری SPSS و آمار توصیـفی و تست ‌های آماری کای دو، تست دقیق فیشر و t-test مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ‌ها: بیماران برونشیت آنتراکوتیک ۷۰% خانه‌دار، ۷۵% خانم و ۸۰% ساکن روستا بودند. در حالیکه در بیماران COPD، ۴۰% کشاورز، ۴/۸۴% مرد و ۸/۵۷% ساکن روستا بودند (P<0.05). وجود علایم بالینی سرفه، هموپتیزی، تعریق و کاهش وزن در دو گروه تفاوت معنی‌ داری نداشت. بیشترین یافته رادیولوژیک در بیماران برونشیت آنتراکوتیک انفیلتراسیون ریه (۵/۷۷%)، درگیری ریه راست (۵/۶۷%) و کدورت رتیکولار ریه (۴۰%) بود و در بیماران COPD بیشترین موارد شامل افزایش مارکینگ برونکوواسکولار ریه (۱۰۰%)، شواهد پرهوایی (۵/۹۲%) و کلسیفیکاسیون ناف ریه (۵/۱۲%) بود. بیشترین یافته‌ ها و پلاک‌ های آنتراکوتیک در برونکوسکوپی بیماران برونشیت آنتراکوتیک در برونش لوبار (۶/۹۴%)، برونش اصلی (۱/۳۷%) بود و در ۴/۳۶% بیماران دفورمیته دیده شد.نتیجه‌ گیری: با توجه به یافته ‌های این مطالعه، در بیماران مراجعه‌ کننده با علایم بیماری ‌های مزمن انسدادی که شرح حال مشخصی از ریسک فاکتورهای شغلی و سایر ریسک فاکتورها را ندارند، اخذ شرح حال دقیق از سابقه برخورد با دود چوب و فضولات حیوانی و همچنین زندگی در مناطق روستایی به عنوان ریسک فاکتورهای عمده برونشیت آنتراکوتیک باید مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: برونشیت آنتراکوتیک، بیماری ‌های مزمن انسدادی ریه، دود چوب، سوخت ‌های حیوانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.