ارزیابی تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی و ریز غده زایی در چند رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی و ریز غده زایی در چند رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی و ریز غده زایی در چند رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی و ریز غده زایی در چند رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی و ریز غده زایی در چند رقم سیب زمینی در شرایط درون شیشه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۲

به منظور بررسی اثر تنش شوری بر رشد گیاهچه ها و تولید ریزغده، از ۱۲ رقم و لاین سیب زمینی به نام های AGB-69-1, Ranger-russet، MEX-32، Marine-28، Loman، Araucana-INTA، Surena-INTA، American-INTA، Aracy، FLS-5، Agria و Marphona استفاده شد. پس از کشت مریستم و تولید گیاهچه های کامل و تکثیر آنها، به منظور بررسی اثر شوری در مرحله رشد رویشی اقدام به کشت ریز نمونه های تک گره ساقه (Uninodal microcutting) به طول ۱ تا ۲ سانتی متر در محیط کشت MS جامد با غلظت های شوری ۰, ۲۵, ۵۰, ۷۵ و ۱۰۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم شد. پس از یک ماه، برای کلیه صفات مورد مطالعه، اختلاف معنی داری بین رقم ها و سطوح شوری و اثر متقابل آن ها وجود داشت (P<0.01). بعد از گذشت دو ماه از زمان کشت گیاهچه ها در تیمارهای شوری مورد نظر، به جز صفت تعداد ریز غده و کوچک ترین اندازه ریز غده برای بقیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری بین رقم ها و سطوح شوری و اثر متقابل آن ها وجود داشت (P<0.01). نتایج نشان داد که شوری در تمام صفات به جز صفت وزن خشک ریشه و مساحت سطح برگ اثر کاهشی معنی داری داشته است. ارقام تجاری (رنجر-راست، مارفونا و اگریا) در شرایط بدون شوری از نظر صفات مورد ارزیابی بسیار برتر از ارقام غیرتجاری بودند ولی در مقایسه با ارقام غیرتجاری تحمل کمتری به شوری نشان دادند. به عبارت دیگر اثر کاهشی تنش شوری روی صفات اندازه گیری شده در ارقام غیر تجاری نسبت به ارقام تجاری کمتر بود. ارقام تجاری رنجر-راست و مارفونا نسبت به اگریا، و ارقام غیرتجاری سورنا، امریکن و مارین ۲۸ نسبت به دیگر ارقام غیرتجاری تحمل بیشتری به شوری نشان دادند.

کلید واژه: سیب زمینی، کشت بافت، ریزغده زایی، تحمل شوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.