تولید کاروتنویید از آب پنیر توسط مخمر قرمزرنگ ردوترولا آکنیوروم، جداسازی شده از شیره درختان توس طالقان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید کاروتنویید از آب پنیر توسط مخمر قرمزرنگ ردوترولا آکنیوروم، جداسازی شده از شیره درختان توس طالقان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید کاروتنویید از آب پنیر توسط مخمر قرمزرنگ ردوترولا آکنیوروم، جداسازی شده از شیره درختان توس طالقان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید کاروتنویید از آب پنیر توسط مخمر قرمزرنگ ردوترولا آکنیوروم، جداسازی شده از شیره درختان توس طالقان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید کاروتنویید از آب پنیر توسط مخمر قرمزرنگ ردوترولا آکنیوروم، جداسازی شده از شیره درختان توس طالقان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۳

کاروتنوییدها از مهم ترین و رایج ترین رنگیزه های طبیعی هستند، که وظایف بیولوژیک مهمی را در موجودات زنده بر عهده دارند، و هم چنین، رنگ مشخص و جذابی را به بسیاری از حیوانات پرورشی می بخشند. در دو دهه اخیر استفاده از کاروتنوییدهای با منشا میکروبی، به علت دارا بودن مزایایی چون طبیعی و مقرون به صرفه بودن آنها، مورد توجه پژوهشگران واقع شده است. در این بین، مخمرهای تولیدکننده کاروتنویید با توانایی مصرف لاکتوز به ندرت جداسازی شده اند، و اطلاعات کمی در زمینه تولید کاروتنوییدهای مخمری با استفاده از سوبستراهای حاوی لاکتوز، از جمله آب پنیر گزارش شده است. در این تحقیق یک سویه از مخمر قرمز رنگ مولد کاروتنویید به نام ردوترولاآکنیوروم از شیره درختان توس منطقه ماسه چال طالقان جداسازی گردید و توسط آزمون های میکروسکوپی، ماکروسکوپی و بیوشیمیایی شناسایی شد.نتایج نشان داد که مخمر جداسازی شده توانایی مصرف لاکتوز و تولید کاروتنویید را تواما دارا می باشد. ارزیابی شرایط مطلوب کشت مقادیر ماکزیمم بیوماس و کاروتنویید را به ترتیب معادل ۹.۹g/lit و ۲۹۰µg/g برآورد نمود. ضمنا آنالیز شیمیایی عصاره کاروتنوییدی استخراج شده از این مخمر، موید حضور بتاکاروتن، ترولین و ترولورودین، به عنوان کاروتنوییدهای اصلی تولید شده بود. با توجه به این که آب پنیر یک از فرآورده های جانبی صنایع پنیرسازی کشور است، و متاسفانه در حال حاضر اکثرا به هدر می رود و باعث آلودگی محیط زیست می شود، استفاده از این ماده در تولید مواد با ارزشی چون کاروتنوییدها می تواند از اهمیت شایانی برخوردار باشد.

کلید واژه: کاروتنویید، ردوترولا آکنیوروم، آب پنیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.