دریافت انرژی و درشت مغذیها در مبتلایان به سرطان پستان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دریافت انرژی و درشت مغذیها در مبتلایان به سرطان پستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دریافت انرژی و درشت مغذیها در مبتلایان به سرطان پستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دریافت انرژی و درشت مغذیها در مبتلایان به سرطان پستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دریافت انرژی و درشت مغذیها در مبتلایان به سرطان پستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: سرطان پستان یکی از شایعترین سرطان در زنان می باشد. افزایش وزن و مصرف بالای انرژی بعنوان یکی از دلایل بروز سرطان مطرح می باشد. لذا این مطالعه به منظور مقایسه الگوی غذایی مصرفی در بیماران مبتلا به سرطان پستان با افراد سالم انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه مورد – شاهدی بر روی بیماران مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به بیمارستان شهید فقیهی که به صورت تصادفی ۴۵ مورد انتخاب و با ۴۵ نفر شاهد همسان شدند، انجام گردید. اطلاعات تن سنجی شامل قد، وزن و نمایه توده بدن و الگوی غذایی اعم از مصرف انرژی، کربوهیدرات، چربی تام، اسیدهای چرب اشباع، اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه، اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه، کلسترول، فیبرخام و قند ساده بین دو گروه، مورد مقایسه قرار گرفتند.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که مقایسه میانگین وزن در گروه مورد و شاهد اختلاف معنی دار داشت (به ترتیب ۱۲.۷±۶۴.۸ کیلوگرم و ۹.۵±۷۰.۱۷۰ کیلوگرم، (۰.۰۲۳=p) در صورتیکه سایر شاخصه های آنتروپومتری آنها تفاوت معنی داری نداشته است. مقایسه مصرف مواد مغذی نشان داد که تنها بین مصرف چربی تام دریافتی ۲۹±۷۰ و ۱۷±۵۳ گرم (۰.۰۰۱=p)، اسیدهای چرب اشباع ۸±۲۰ گرم و ۵±۱۶ گرم (۰.۰۰۲=p)، اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه ۱۲±۲۱ گرم و ۸±۱۷ گرم (۰.۰۴=p) و اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه ۱۱±۲۳ گرم و ۵±۱۶ گرم (۰.۰۰۰۱=p) در دو گروه مورد و شاهد نیز اختلاف معنی داری وجود داشت.نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که احتمالا افزایش مصرف چربی و اسیدهای چرب اشباع می تواند بعنوان یکی از عوامل زمینه ساز بروز سرطان پستان به حساب آید.

کلید واژه: سرطان پستان، الگوی غذایی، درشت مغزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.