مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم :

مقاله ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۲۷۹ تا ۲۸۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر هم افزایی نقاط طب فشاری بر اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی شکم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طب فشاری
مقاله اضطراب قبل از عمل
مقاله هم افزایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اضطراب، برای بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار می گیرند یک حالت عاطفی طبیعی است که می تواند موجب درد بعد از عمل، افزایش نیاز به مسکن و داروهای بیهوشی، طولانی شدن اقامت بیمارستانی و تاخیر در ترخیص بیماران گردد و امروزه با توجه به عوارض داروها، درمان های غیردارویی و غیرتهاجمی، بسیار مورد توجه قرار گرفته است، در همین راستا، پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر طب فشاری (طب سوزنی بدون استفاده از سوزن) و بررسی اثر هم افزایی (سینرژیسم) نقاط طب فشاری بر میزان و مدت زمان کاهش اضطراب بیماران در زمان قبل از اعمال جراحی شکم، انجام شد.
این پژوهش، مطالعه ای نیمه تجربی از نوع کارآزمایی بالینی یک سوکور و دوگروهی بود که طی آن، ۷۰ بیمار نامزد اعمال جراحی شکم واجد شرایط به صورت تصادفی در دو گروه آزمون و دارونما قرار گرفتند. واحدهای مورد پژوهش در گروه آزمون طب فشاری را در نقاط صحیح (چشم سوم و شن من) و گروه دارونما طب فشاری را در نقاط دروغین که اعمال فشار بر آنها هیچ گونه تاثیری در آرام بخشی نداشت، به مدت ۱۰ دقیقه دریافت کردند و اضطراب (بر اساس معیار ۰-۱۰) آنها قبل، بلافاصله و ۳۰ دقیقه بعد از مداخله اندازه گیری شد.
نتایج پژوهش نشان دادند که بین میزان اضطراب قبل و بلافاصله بعد از مداخله در گروه آزمون و گروه دارونما اختلاف معنی دار آماری (P<0.001) وجود داشته است. بین اضطراب قبل و ۳۰ دقیقه بعد از مداخله در گروه آزمون (P<0.001) نیز اختلاف معنی دار آماری وجود داشت. از طرفی، در مقایسه میزان اضطراب، بلافاصله و ۳۰ دقیقه بعد از مداخله در بین دو گروه آزمون و دارونما اختلاف معنی دار آماری مشاهده شد.
اعمال طب فشاری در نقاط چشم سوم و شن مِن می تواند اضطراب بیماران را قبل از اعمال جراحی شکم کاهش دهد و اثر آن حداقل به مدت ۳۰ دقیقه باقی بماند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.