بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان و انواع اسیدهای چرب موجود در چند نمونه از پرمصرف ترین غذاهای آماده ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: با وجود این که نگرانی های زیادی درباره مصرف اسیدهای چرب ترانس به علت اثرات زیان بار آن ها بر سلامت، به ویژه بیماری های قلبی- عروقی وجود دارد، اطلاعات محدودی در مورد محتوای اسیدهای چرب ترانس غذاهای ایرانی شامل غذاهای آماده در دست می باشد. در این مطالعه میزان اسیدهای چرب معمول موجود در چند نمونه از غذاهای آماده ایرانی با تاکید ویژه بر اسیدهای چرب ترانس مشخص گردیده است.روش ها: چند نوع از پرمصرف ترین غذاهای آماده شامل انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و پیتزا هر یک هفت مرتبه از سوپرمارکت ها و رستوران ها تهیه گردید. ۱۰ گرم از هر نمونه جهت تعیین چربی کل و آنالیز اسیدهای چرب موجود در نمونه ها توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC)، با ستون مویینه ۶۰ متری و دتکتور یونی شعله ای استفاده گردید.یافته ها: بیشترین میزان اسیدهای چرب اشباع در غذاهای آماده ایرانی، استئاریک اسید (C18:0) می باشد که میزان آن از ۱۴ تا ۹/۲۰ درصد می باشد. میزان اسیدهای چرب اشباع در کالباس ها نسبت به سایر گروه ها به طور معنی داری بالاتر می باشد. اسیدهای چرب ترانس نزدیک به ۶/۲۳ تا ۶/۳۰ درصد از کل اسیدهای چرب غذاهای آماده را تشکیل می دهند. بیشترین اسید چرب ترانس موجود در این محصولات الائیدیک اسید (C18:1, 9 trans) می باشد. محتوای اسیدهای چرب غیر اشباع غذاهای آماده ۳/۲۵ تا ۸/۴۶ درصد می باشد و اولئیک اسید (C18:1, 9cis) و سپس لینولئیک اسید (C18:2) بیشترین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در این محصولات را تشکیل می دهند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که محتوای اسیدهای چرب ترانس موجود در غذاهای آماده ایرانی بسیار بالاتر از میزان مجاز (حداکثر ۲%) می باشد. با توجه به اثرات سوء اسیدهای چرب ترانس بر سلامتی، حضور برچسب های غذایی که مشخص کننده همه انواع اسیدهای چرب، به ویژه اسیدهای چرب ترانس باشد، پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، اسیدهای چرب ترانس، غذاهای آماده، گاز کروماتوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.