مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index :

مقاله ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در سلامت کار ایران از صفحه ۴۱ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ریسک فاکتورهای شغلی ایجاد کننده اختلالات اسکلتی-عضلانی (WMSDs) در حرفه نانوایی با استفاده از تکنیک فعالیت های تکراری شغلی OCRA Index
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله OCRA Index
مقاله کارگران نانوایی
مقاله کنترل ارگونومیک
مقاله ارزیابی پوسچر
مقاله کار تکراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در شغل نانوایی ریسک فاکتورهای بسیاری وجود دارند که می توانند باعث ایجاد اختلالات اسکلتی- عضلانی گردند. پیشگیری از بروز این اختلالات نیز مستلزم انجام ارزیابی جامعی از وضعیت های کاری با استفاده از روش های ارزیابی پوسچر می باشد. در این تحقیق از تکنیک شاخص OCRA که به عنوان یکی از کامل ترین روش ها جهت ارزیابی مواجهه نقاط انتهایی اندام فوقانی با حرکات تکراری محسوب می شود برای این منظور استفاده شده است
روش بررسی: در این تحقیق تلفیقی از چهار روش جمع آوری اطلاعات شامل روش مشاهده ای،مصاحبه، استفاده از پرسشنامه و چک لیست استفاده شد . تعداد ۴۲۳ نمونه برای بررسی میزان مواجهه با شاخص OCRA به طور تصادفی و به شیوه نمونه گیری خوشه ای جمع آوری و جهت اثبات فرضیه ها ازآزمونهای کروسکال والیس، ،تکرارسنجش و من ویتنی با نرم افزار SPSS15 استفاده گردید.
یافته ها: نتایج حاصل از این تحقیق نشان دادند که بیشترین مقدار میانگین شاخص OCRA دست چپ و دست راست مربوط به وظیفه شاطری در نانوایی سنگک (۹۹/۱۴OCRA INDEX=) می باشد و به طور کلی به ترتیب ۵/۵۶ ،۴/۶۷ ،۳/۷۷ و ۷۵ درصد از کل وظایف کاری در نانوایی های تافتون دوار، تافتون سنتی، سنگک و باگت در ناحیه قرمز یا خطر قرار دارند. همچنین مشخص گردید که تنها، میانگین شاخص OCRA دست چپ و دست راست وظیفه های نان درآری، فروشندگی و نان درآر/فروشندگی با هم یکسان می باشند.
نتیجه گیری: با توجه به اینکه سطح ریسک اکثر وظایف کاری در هر چهار نوع نانوایی در ناحیه قرمز یا خطر قرار دارند و از آنجاییکه بیشتر افراد شاغل در این حرفه از نطر سنی جوان بوده و سابقه کاری کمی دارند لذا لازم است که هرچه سریعتر با در نظر گرفتن اقدامات کنترلی مناسب شرایط موجود اصلاح گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.