مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی :

مقاله تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: تصفیه فاضلاب مصنوعی آلوده به فرمالدیید به وسیله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرمالدیید
مقاله راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی
مقاله تصفیه فاضلاب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: فرمالدیید یکی از مواد شیمیایی آلی است که کاربرد بسیار گسترده ای به عنوان ماده خام در بسیاری از صنایع دارد. پساب های خروجی صنایعی که حاوی غلظت های بالایی فرمالدیید می باشند، به دلیل خطرات احتمالی سرطان زایی و جهش زایی آن باید تصفیه شوند. هدف از این مطالعه تعیین کارآیی راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی Anaerobic sequence batch biofilm reactor(ASBBR) در تجزیه زیستی فرمالدیید می باشد.
روش کار: یک راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی در مقیاس آزمایشگاهی به حجم کل ۶ لیتر در این مطالعه مورد استفاده قرار گرفت. کارآیی راکتور طی ۹ مرحله از بار آلی ورودی معادل ۵۴/۰ الی۷۰۹ kgCOD/m۳. d بررسی شد.
نتایج: بهترین بازده حذف در بار آلی ورودی معادل ۵۰۴ kg COD/m۳. d به میزان ۹۴ درصد برای CODو ۹۹ درصد برای فرمالدیید و کمترین بازده در بار آلی۷۰۹ kg COD/m۳. d به مقدار ۴۸ درصد برای CODو ۱/۶۳ درصد برای فرمالدیید به دست آمد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهد که راکتور متوالی ناپیوسته بی هوازی بیوفیلمی می تواند به عنوان یک فناوری اجرایی، کارامد و قابل اعتماد برای تصفیه فاضلاب های صنعتی آلوده به فرمالدیید به کار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.