اندازه گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غربی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غربی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غربی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غربی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (.Rosa canina L) در جنوب غربی ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۷

نسترن کوهی (Rosa canina L.) یکی از مهمترین گیاهان دارویی است که میوه های آن حاوی ترکیبهای دارویی و غذایی ارزشمند می باشد. در همین خصوص مطالعه ای به منظور تعیین میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی در میوه های نسترن کوهی، جمع آوری شده از ۵ منطقه اکولوژیکی مختلف در جنوب غربی ایران (کیار و گردبیشه در استان چهارمحال بختیاری، میمند و یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد و سمیرم در استان اصفهان) در سال ۱۳۸۶ انجام شد. مجموع ترکیبهای فنولی ۱۴/۹۴-۱۳/۸۳ (میلی گرم اکی والان اسید گالیک بر گرم وزن خشک)، کربوهیدراتهای محلول ۱۴/۱۷%-۳۴/۱۳% و مجموع کارتنوئیدها ۴۹۵-۳۶/۴۰۸ (میکروگرم بر گرم وزن تر) بود. میزان ازت، فسفر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، روی و منگنز نمونه های میوه به ترتیب %۰.۷۳-%۱.۱۵، ۲۸۱۶-۴۲۷۸ ppm، ۲۰۳۶-۳۳۲۵ ppm، ۶۸۹-۱۰۹۲ ppm، ۸۲۱-۱۲۴۳ ppm، ۵۲-۳۴ ppm، ۱۵-۲۹ ppm، ۲۳-۴۳ ppm بود. در نتیجه، می توان گفت میوه های نسترن کوهی حاوی میزان بالایی از ترکیبهای فنولیکی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و مواد معدنی می باشد. میزان این مواد موثره تحت تاثیر شرایط آب و هوایی مناطق مورد مطالعه قرار گرفت.

کلید واژه: .Rosa canina L، ترکیبهای فنولی، کربوهیدرات، کارتنوئید، عناصر معدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.