بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این تحقیق تاثیر استفاده از آنزیم زایلاناز تجاری در پیش رنگ بری خمیر کرافت باگاس بررسی شد. آنزیم زایلاناز حاصل از قارچ Trichoderma viride در مقادیر ۱۰، ۲۵ و ۵۰ واحد و سطح زمانی ۲ ساعت بر خمیرکاغذ تاثیر داده شد. سپس رنگ بری اصلی به صورت جداگانه یکبار روی نمونه تیمار شده با آنزیم و سپس روی نمونه بدون تیمار آنزیمی (تیمار شاهد) با توالی AD1ED2 (اسید سولفوریک + دی اکسید کلر ۴، ۶، ۸، ۱۰ درصد + استخراج قلیایی + دی اکسید کلر ۲ درصد به عنوان کلر قابل دسترس) انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش میزان دی اکسید کلر در مرحله D1 رنگ بری، درجه روشنی نهایی خمیرکاغذ به طور معنی داری (P<0.01) افزایش می یابد. همچنین در مورد نمونه های تیمار شده با آنزیم زایلاناز افزایش معنی داری (P<0.01) در درجه روشنی و ماتی و کاهش معنی داری (P<0.01) در درجه زردی، عدد کاپا و میزان دور پالایش برای رسیدن به درجه روانی مشخص خمیرهای رنگ بری شده مشاهده شد. بیشترین درجه روشنی و کمترین درجه زردی و عدد کاپا مربوط به تیمار آنزیمی ۲۵U می باشد که به ترتیب اختلاف معنی داری (P<0.01) در حدود ۱۰.۸ درصد، ۳.۹۸ درصد و ۲.۲۴ واحد در مقایسه با تیمار شاهد دارد. بیشترین ماتی خمیرهای رنگ بری شده مربوط به تیمار آنزیمی ۵۰U می باشد که به ترتیب اختلاف معنی داری (P<0.01) در حدود ۳ درصد در مقایسه با تیمار شاهد دارد. با توجه به نتایج بدست آمده، تیمار آنزیمی ۲۵U به عنوان تیمار بهینه آنزیمی انتخاب می شود.

کلید واژه: باگاس، خمیر کرافت، آنزیم زایلاناز، ویژگی نوری، زیست رنگ بری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.