بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی پایه های نر و ماده بنه در عرصه های طبیعی به منظور انتخاب برترین والدین با اهداف اصلاحی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی پایه های نر و ماده بنه در عرصه های طبیعی به منظور انتخاب برترین والدین با اهداف اصلاحی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی پایه های نر و ماده بنه در عرصه های طبیعی به منظور انتخاب برترین والدین با اهداف اصلاحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی پایه های نر و ماده بنه در عرصه های طبیعی به منظور انتخاب برترین والدین با اهداف اصلاحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قدرت ترکیب پذیری عمومی پایه های نر و ماده بنه در عرصه های طبیعی به منظور انتخاب برترین والدین با اهداف اصلاحی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۱۳

به منظور تعیین والدین مطلوب بنه بر اساس قدرت ترکیب پذیری عمومی، تعداد ۸ درخت نر و ۱۵ درخت ماده بنه در جنگل ارسنجان (واقع در شهرستان مرودشت فارس) انتخاب و شماره گذاری شدند. در اواخر اسفند ۱۳۷۸ ابتدا گل های ماده به وسیله پاکت های مومی ایزوله شده و بعد دانه های گرده هر درخت نر که قبلا با ایزوله سازی خوشه های نر گردآوری شده بودند، جداگانه روی گل های ماده ریخته شدند. در اواسط مهر ماه، کلیه خوشه ها به طور جداگانه برداشت شدند. بعد بذرهای بنه حاصل از تلاقی ها، در نهالستان کاشته شده و از نظر صفاتی مانند درصد جوانه زنی، ارتفاع نهال ها، قطر نهال در محل یقه و درصد استقرار نهال ها بررسی شدند. برای تعیین درصد روغن بذرهای بنه ها، از روش سوکسله استفاده گردید. بعد با محاسبه تعیین قدرت ترکیب پذیری عمومی، بهترین والدین از لحاظ صفات ذکر شده مشخص شدند. نتایج نشان داد که بر اساس قدرت ترکیب پذیری عمومی، والدهای پدری ۴، ۵، ۶ ، ۸ و همچنین والدهای مادری ۲، ۴، ۳، ۸، ۱۰، ۱۴ و ۱۵ به ترتیب بیشترین سهم را در صفات مورد مطالعه داشته اند. در تجزیه خوشه ای حاصل از قدرت ترکیب پذیری عمومی والدهای پدری، دو خوشه با ۸۰ درصد شباهت و از نظر والدهای مادری دو خوشه با ۷۰ درصد شباهت مشاهده شد. نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین درصد روغن استخراج شده به ترتیب با ۴۰.۷۲ و ۲۰.۰۲ درصد، مربوط به تلاقی های ۲×۵ و ۶×۷ بود.

کلید واژه: بنه، قدرت ترکیب پذیری عمومی، سازگاری، استقرار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.