بررسی اثر مقدار اضافی عنصر روی (Zinc) بر القای تنش اکسیداتیو و تجمع برخی عناصر در گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مقدار اضافی عنصر روی (Zinc) بر القای تنش اکسیداتیو و تجمع برخی عناصر در گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مقدار اضافی عنصر روی (Zinc) بر القای تنش اکسیداتیو و تجمع برخی عناصر در گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مقدار اضافی عنصر روی (Zinc) بر القای تنش اکسیداتیو و تجمع برخی عناصر در گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مقدار اضافی عنصر روی (Zinc) بر القای تنش اکسیداتیو و تجمع برخی عناصر در گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۴

آلودگی خاکها با فلزات سنگین، از طریق فعالیتهای بشری در مناطق صنعتی، در حال حاضر به عنوان یکی از مهمترین تنشهای محیطی برای گیاهان محسوب می شود. این تحقیق به منظور مطالعه تاثیر غلظتهای مختلف عنصر روی بر القای تنش اکسیداتیو در گیاه نعناع سبز و تاثیر آن بر پاسخهای آنتی اکسیدانی و تجمع برخی عناصر ضروری در این گیاه انجام گرفت. گیاهان به مدت ۱۶ هفته در اتاق رشد با شرایط کنترل شده و محلول غذایی حاوی غلظتهای متفاوت فلز روی کشت داده شدند. میزان وزن خشک یا بیوماس اندامهای مختلف، به عنوان مهمترین پاسخ گیاه در برابر تنش، در گیاهان تیمار شده با غلظتهای بالا روی کاهش معنی داری داشت. محتوای ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها در گیاهان تیمار شده نسبت به گیاه کنترل با افزایش غلظت روی در محلول غذایی افزایش نشان داد. افزایش میزان پراکسیداسیون لیپیدهای غشایی و نیز افزایش محتوای آسکوربات کل در اثر تیمار عنصر روی می تواند دلیلی بر این فرضیه باشد که فلز روی سبب القای تنش اکسیداتیو در گیاه نعناع شده است. غلظتهای بالای روی در محلول غذایی موجب کاهش غلظت عناصر آهن و روی در اندام هوایی نسبت به ریشه، کاهش میزان جابجایی این عناصر و تجمع بالای آنها در ریشه گیاه گردید. بطور کلی شاید بتوان گفت، غلظتهای بحرانی روی با تحریک واکنشهای اکسیداتیو و اختلال در عملکرد آهن باعث بروز برخی اثرات سمیت در گیاه نعناع شده است.

کلید واژه: آسکوربیک اسید، تنش اکسیداتیو، فلاونوئیدها، روی، نعناع خوراکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.