بررسی مراحل تغییر رژیم غذایی و نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری – مامایی فاطمه (س) شیراز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مراحل تغییر رژیم غذایی و نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری – مامایی فاطمه (س) شیراز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مراحل تغییر رژیم غذایی و نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری – مامایی فاطمه (س) شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مراحل تغییر رژیم غذایی و نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری – مامایی فاطمه (س) شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مراحل تغییر رژیم غذایی و نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری – مامایی فاطمه (س) شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش پرستاری

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: تغذیه نقش مهمی را در حفظ سلامتی و جلوگیری از بیماری ها ایفا می کند. نگرش دانشجویان نسبت غذا می تواند نیز نقش اساسی رفتار غذایی آن ها دارد. این مطالعه به منظور تعیین مراحل تغییر رژیم غذایی با توجه به متغیرهای دموگرافیکی – اجتماعی (سن، جنس، وضعیت تاهل، سال و رشته تحصیلی، شاخص توده بدنی) و نیز نگرش به تغذیه در دانشجویان پرستاری و مامایی شیراز انجام شد.روش: این مطالعه توصیفی بر روی ۳۰۰ نفر از دانشجویان پرستاری و مامایی سال های اول تا چهارم شیراز انجام گردیده است. جمع آوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامه و به روش مصاحبه توسط مصاحبه کنندگانی آموزش دیده صورت گرفته است. پرسشنامه بر اساس مدل تغییر رفتار ترنس تئورتیکی پروچاسکا که دارای ۶ حیطه تغییر در رفتارهای تغذیه ای مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها با استفاده از برنامه SPSS مورد تحلیل قرار گرفت.یافته ها: داده ها نشان می دهد که %۲۹.۳ دانشجویان در مرحله پیش اندیشی، %۵۰.۳ در مرحله پویا (اندیشیدن، آمادگی و عمل)، %۱۱ در مرحله حفظ و نگهداری و %۹.۳ در مرحله برگشت قرار داشتند. بیشتر افراد مورد مطالعه با میانگین سنی ۲۱.۵ سال در مرحله پویا قرار داشتند. بیشتر آقایان (%۴۸.۸) در مرحله پیش اندیشی و بیشتر خانم ها (%۵۳.۶) در مرحله پویا (شامل مراحل اندیشیدن، آمادگی، عمل) قرار داشتند. بیشتر افراد مجرد و نیز متاهل در مرحله پویا قرار گرفته بودند (به ترتیب %۴۸.۸، %۵۸.۱). بیشتر دانشجویان پرستاری و مامایی (به ترتیب: %۴۷.۳، ۵۵۸.۹) و نیز بیشتر دانشجویان سال های اول تا چهارم (به ترتیب %۴۷.۸، %۵۵.۹، %۴۹.۴، %۴۷.۸) در مرحله پویا قرار داشتند. اکثر افراد قرار گرفته در هر سه طبقه بندی طبقه بندی کم وزن، دارای وزن طبیعی و اضافه وزن در مرحله پویا قرار داشتند (به ترتیب: %۵۳.۹، %۴۹.۶، %۵۱.۸). داده های مربوط به نگرش به تغذیه نشان می دهد، بیشتر دانشجویان پرستاری و مامایی، نیاز به تغییر در رژیم غذایی را در خود احساس می کنند (به ترتیب: %۵۱ و %۵۹). به جنبه های تغذیه ای مواد خوراکی فکر می کنند (به ترتیب: %۷۸.۴ و %۸۲) و نسبت به گزینه کسب اطلاعات در مورد تغذیه سالم موافق هستند (به ترتیب: %۸۳.۳ و %۸۵.۹).نتیجه گیری: وضعیت دانشجویان پرستاری و مامایی شیراز، از نظر مراحل تغییر رفتارهای رژیم غذایی و نیز نگرش به تغذیه مثبت بوده است. به نظر می رسد که توجه به آموزش اصول تغذیه و به کارگیری آن در روند آموزشی دانشجویان که به منظور مدیریت مسایل بیمار در زمینه تغذیه صورت می گیرد عامل مهمی در دستیابی به نتایج فوق الذکر باشد. پیشنهاد می شود انجام این پژوهش بر روی سایر دانشجویان پرستاری و مامایی و نیز سایر رشته های دانشگاهی در سطح وسیع تری تکرار گردد.

کلید واژه: مدل مراحل تغییر، نگرش به تغذیه، رژیم غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.